שאלה עבור פרופסור משיח

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• שאלה עבור פרופסור משיח
    אח
    29/11/2012

פרופסור משיח שלום הנני מטופלת שלך ובזותך יש לי היום תאומים בני חצי שנה מהממים - תודה. השאלה שלי היא כזו, אני עדיין סובלת מהפרשות חומות שנמשכות און אנד אוף מסיום הדימום של הלידה. עברתי פאפס + קולפוסקופיה שיצאו תקינות. ניסיתי טיפול בפרוגילוטון שגרם להפרשה להפסיק אבל לאחר קבלת המחזור חזרה. עברתי היסטרוסקופיה אבחנתית שהראתה רחם נקי אך מדמם. נכון להיום לוקחת גלולות סיזוניק (גלולות שלוקחים 3 חודשים רצוף) אני בסוף החפיסה האחרונה הרופא שלי אמר לי להמשיך ושזה עניין הורמונלי וזה יסתדר. אני מפחדת שבעקבות המצב תהיה לי בעיה להיכנס שוב להריון שכן הרירית לא חזקה מספיק והיא מדממת. מה היית מציע לי לעשות כדי לבנות את הרירית בצורה תקינה כדי שאוכל בעוד כשנה לנסות שוב להיכנס להריון? ( אני בת 35) תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה עבור פרופסור משיח

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה עבור פרופסור משיח - תגובה

פרופ' שלמה משיח
    29/11/2012

מזל טוב ואני שמח וגאה בהצלחתך. באשר לדימום: אם הוא מסתדר בטיפול הורמונלי הרי שהבעיה היא קטנה ולא תהיה בכך הפרעה להריון נוסף. אני מבין שאת מניקה והאי סדירות ההורמונלית נובעת כניראה מההנקה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה - עדכון

אח
    29/11/2012

אני לא מניקה וגם לא ממש הנקתי - לצערי קשה מידי. ההפרשה עדיין קיימת לפעמים יותר ולפעמים פחות. יכולה להגיד שבשבוע האחרון פחות אבל עובדה שבהיסטרוסקופיה הרופא ראה שיש דימום ברחם - כמה זמן עוד להמתין עד שאולי צריך לבדוק אופציות אחרות?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך שאלה לפרופסור משיח

אח
    03/12/2012

פרופסור משיח שלום בהמשך להודעה איני מניקה וההפרשה עדיין קיימת. האם אתה מציע טיפול אחר מגלולות סיזוניק או אולי גלולות אחרות? עד מתי זה עדיין נורמלי שההפרשה קיימת? תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו