שאלה חשובה

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• שאלה חשובה
    מזי
    29/11/2012

שלום בתאריך 11/11 עברתי החזרת עוברים מוקפאים החזירו לי שלושה עוברים עשיתי בדיקה ביום ראשון האחרון והhcg שלי היה 26.8 אחרי יומיים ביום שלישי הוא ירד ל 23.8 הרופא שלי אמר לי להפסיק עם הנרות ולעשות עוד בדיקה ביום ראשון בנתיים התחלתי לדמם לפני כשעתיים אני ממש שבורה ולא מפסיקה לבכות אבל לא מצליחה למצוא שום חומר באינטרנט שיסביר לי האם יש סיכוי שבהתחלה נקלטו שניים או שלושה מהעוברים ונפל רק אחד או שנים ,... האם יש סיכוי שאחד שרד? האם יש סיכוי שאני בכל זאת בהריון? בבקשה תענו לי הרופא שלי לא מוכן לדבר איתי לפני יום ראשון הוא ממש יצא אנטיפט ולא רגיש מה הוא לא מבין שאני במצוקה?????

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה חשובה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בבקשה תענו לי

מזי
    29/11/2012

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שכחתם לענות

נטע
    30/11/2012

סליחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה חשובה - תגובה

פרופ` דוד בידר
    30/11/2012

כאשר מחזירים 3 עוברים לרוב אחד מהם נקלט ואין דבר כזה אחד נפל ,אחד מטייל ושלישי נקלט ונפל.
    מה שקובע זה בדיקת ההורמון לאחר 12 יום ולפחות הכפלתו אחרי יומיים.
    מה שקרה אצלך נקרא הריון כימי שהכוונה שהייתה השרשה היכן שהוא רק שמיד היא הפסיקה.
    יש מספר תאוריות לגבי הריונות כימיים כאלה , אך מה שחשוב זה לדאוג שהבטא ירד לשלילי ולהתחיל שוב בטיפולים ולא להתייאש.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו