מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- CMV דחוף!!!שירה03/12/2012
היי פרופ' יקרים,
אני בהיריון - שבוע 20.
קרובת משפחה שלנו חלתה ב CMV.
בעלי היה בקרבת בעלה בשבועיים האחרונים... ואתמול שמר על ילדיהם (כיוון שהיא אושפזה). הוא שתה שם מכוס שטופה...
מהו הסיכוי שהוא נדבק? ( לא ברור עדיין אם ילדיהם נדבקו והאם בעלה נדבק)
אני מציינת שאין לי נוגדנים לוירוס הזה, עשיתי בדיקת דם לפני ההיריון ובמהלך ההריון.
כמובן שנתאם לו בדיקת דם בהקדם, אך אשמח לדעת מה הסיכוי שהוא נדבק? אני גם מבינה שצריך לחכות כמה שבועות לפני שניתן לבדוק בדם, זה נכון?
מה אני אמורה לעשות???
בבקשה תשובתיכם ועזרתכם המהירה , אני ממש לחוצה.
ההיריון שלי הוא היריון מאוד יקר ועד שהשגתי אותו...
תודה לכם פרופ' יקרים!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בבקשה תענו לי
שירה03/12/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהCMV דחוף!!! - תגובה
פרופ` דוד בידר03/12/2012לא הייתי נלחץ כי קודם כל את בהריון מתקדם והווירוס פוגע בהתחלה אך רוב הסיכויים שלא תדברי.
מציע לחזור על בדיקות ה CMV ולדעתי זה שוב יצא שלילי וחוץ ממעקב בם לא צריך לעדות כלום.
גם אם תהיההדבקה עכשיו עדיין רחוקה הדרך שהעובר בכלל נפגע.
הייתי מציע לך להיות רגועה ולהמשיך במעקב ההריון תוך חזרה על בדיקות.
סך הסיכויים בשבוע זה שתהיה בעיה הם קטנים מאוד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה פרופ' בידר היקר. המשך לשאלה
שירה03/12/2012תודה רבה על תשובתך המרגיעה! אין כמוך!
שאלה נוספת ברשותך -
האם אני יכולה לגעת בבעלי? או שעדיף להימנע עד שנעשה בדיקת דם?
זה חשוב לשלום בית ;-)
תודה מקרב לב!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה פרופ' בידר היקר. המשך לשאלה - תגובה
פרופ` דוד בידר03/12/2012לא להגזים.
אפשר לגעת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)