cmv וivf

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• cmv וivf
    דורית
    04/12/2012

שלום רב אני מתחילה ביום ראשון הקרוב פרוטוקול ארוך . אין לי נוגדנים לסי אמ וי והייתי חולה השבוע במשהו שהיה נדמה כדלקת גרון , אבל משטח גרון יצא תקין, אולם היה מוגלה בגרון וכאבי ראש חום יומיים ולכן קיבלתי אנטיביוטיקה לעשרה ימים יום אחרי האנטיביוטיקה יום אחרי הכדורים הראשונים אין חום והגרון הרבה יותר טוב ונעלמה המוגלה.

אני ממש מפחדת שזה סי אמ וי, האם יתכן?שאלתי היא כזו בעבר שמעתי שלא ניתץן לעשות את הבדיקה כי אינה מהימנה כעת אם רק עכשיו חליתי ויש לחכות חודש?האם זה נכון?או שמא אם חליתי כבר בדיקת הדם שאעשה תהיה מהימנה?היות ואיני רוצה להתחיל הורמונים אם חס וחלילה חלילה וחס זה זה ?האם אם אעשה כעת זה יהיה מהימן.?כי מצד אחד אני אומרת ברור שאמור להיות אמין הרי אם אדם חולה במשהו ורוצים לאבחןם מה אומרים לו לעשות את הבדיקה בעוד שלושה שבעות?לא ברור לי ככ אבל אנא ממכם דעתכם כי אני ממש לחוצה, ובכלל מה הסיכוי שזה זה?אם החום חלף עפ האנטיביוטיקה?כמו כן אמרו לי שאין בעיה להתייל דקפפטיל עם רפאפן זה נכון?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    cmv וivf

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• cmv וivf - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    04/12/2012

שלום,לפי התרשמותי מדובר במקרה שלך בדלקת בקטריאלית ול וירלית(CMV),מעצם התגובה המיידית לאנטיביוטיקה.במידה ולא נחשפת בעבא ל-CMV ואין לך נוגדנים לוירוס,ביצוע בדיקת הנוגדנים לוירוס לפני תחילת הטיפול בגונדוטרופינים(פרוטקול ארוך עם דקפפטיל) תחשוף מיד עם נדבקת,ואז תוכלי לעכב את תחילת הטיפול עם הגונדוטרופינים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו