שאלה חשובה!!!

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• שאלה חשובה!!!
    הילה
    04/12/2012

שמי הילה. אני בת 44 ויש לי ילד בן ארבע מטיפול הפריה רביעי. אני מנסה כשלוש שנים להכנס להריון ולא רוצה תרומת ביצית. לפני שנה עברתי גרידה- עובר ללא דופק בשבוע 7.
    האם יש סיכוי עדיין להביא ילד מביצית שלי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה חשובה!!!

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה חשובה!!! - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    04/12/2012

הילה ,קיים סיכוי אולם לדאבוני הוא נמוך מאוד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה חשובה!!! - תגובה

פרופ' שלמה משיח
    04/12/2012

לצערי לפי העובדות הביולוגיות הסיכויים להרות בגיל 44 ועוד יותר-שההריון יהיה תקין-הם קלושים ביותר.ניתן להמשיך לנסות עד גיל 45 אולם כדאי לבצע פרופיל הורמונלי ולקבוע מה הרזרבה השחלתיתי שלך, אם הרזרבה מדוללת, הפתרון הוא תרומת ביציות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה חשובה!!! - תגובה

פרופ` דוד בידר
    04/12/2012

אם את לא רוצה תרומת ביצית אז האופציה היחידה היא להמשיך כל עוד זה מקובל וזה עד גיל 45.
    אחרי זה כבר אין טיפולי הפריה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו