תזמון הזרעה

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• תזמון הזרעה
    מיכל
    06/12/2012

שלום לרופאים,
    בת 37, עברתי 4 הזרעות עם גונאל + אוביטרל מתרומת זרע ללא הצלחה להרות. פרופיל הורמונלי תיקן, FSH- 6.8
    הוועדה אישרה לי IVF אך בשל תזמון התאריכים פיספסתי את החודש, כך שאני ללא הורמונים כלל לאחר הווסת שהייתה לפני שבועיים.
    אתמול הרופא רצה לוודא שאני אחרי ביוץ ושלח אותי לאולטרסאונד ובדיקות דם, ולהפתעתנו היה זקיק 22*21 , אסטרדיול 1870 , פרוגסטרון 4.2 , LH-67 , רירית 12 מ"מ תלת שכבתית.
    הרופא שלי אמר שמכיוון שתוצאות אלו מאתמול מראות על ביוץ מאוד מאוד קרוב הוא שאל אם אני מעוניינת לעשות הזרעה נוספת, ועשינו אתמול בצהריים הזרעה נוספת למרות שהוחלט לעבור להפריות בשל כישלון ארבע הזרעות קודמות.
    האם לאור הנתונים שהיו אתמול היה זה צעד הגיוני לעשות הזרעה? האם יש בכלל סיכוי להזרעה חמישית ללא שום הורמונים לאחר שארבע קודמות עם הורמונים כשלו?
    תודה רבה, נעמה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תזמון הזרעה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תזמון הזרעה - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    06/12/2012

נעמה שלום,לא רק שהרופא שלך צדק ב-100% ,לטעמי הייתי מוסיף הזרעה גם היום

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לדר' אשכנזי

מיכל
    06/12/2012

בעקבות המלצתך אכן שוחחתי עם הרופא (שהוא אגב קולגה שלך בבי"ח) וכפי שאמרת ביצענו הזרעה נוספת היום. הוא בגישה שבהזרעות כל המרבה הרי זה משובח...
    המון המון תודה לך! נעמה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו