כאבים בצד

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• כאבים בצד
    אנונימית
    06/12/2012

שלום לכל הרופאים היקרים,
    הריון שבוע 14, מאז השאיבה יש לי כאב בצד לא ממוקד במקום אחד וגם לא מתמשך.. הכאב נסבל ביותר והוא לא נוראי, מקום הכאב הוא בגובה של הטבור טיפה למעלה וזה עובר לפעמים לכוון הגב ולפעמים לכיוון הבטן באותו גובה.. -מקווה שהסברתי את עצמי-.. הכאב מתגבר כששלפוחית השתן מלאה.. ורוב המקרים הוא עובר בשכיבה
    יש לציין שאני פוליציסטית ונשאבו לי 23 ביציות.. בבדיקה וגינלית הרופא אמר שאין ציסטה שלוחצת או משהו, רק עדיין יש גירוי ...
    אשמח מאוד לעוד חוות דעת. איך עלי להמשיך בבירור.. לאיזה מומחה לגשת? אם יש בכלל מה לבדוק

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבים בצד

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים בצד - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    06/12/2012

שלום,הרופא שלך צודק,הגירוי השחלתי באותו הצד בא לידי ביטוי רב יותר בתנוחות מסויימות,אם הזמן הכאב יחלש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאבים בצד - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    06/12/2012

שלום,הרופא שלך צודק,הגירוי השחלתי באותו הצד בא לידי ביטוי רב יותר בתנוחות מסויימות,אם הזמן הכאב יחלש

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו