מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- הפרשות חומות והתכווצויותרחלי06/12/2012
ד"ר אשכנזי הנכבד אני בשבוע 9 להריון נצפה דופק עוברי ושק חלמון ושק הריון והכל תקין אבל יש משהוא שטורד את מנוחתי מתחילת ההריון יש לי התכווצויות ברחם שהתחילו לי עוד לפני ההריון כמעין תסמונת PSM ועדיין אני מרגישה בהריון התכווצויות והכתמות / הפרשות חומות לעיתים זה כמו דמם חום לא רב לא בכמות או בצבע של דם או של ווסת הרופא בדק ראה דופק ואמר שהכל תקין מה הסיבות לכך האם לא כדאי לבקש תמיכה של פרוגסטרון אני ממש מוטרדת לאורך כל היום יש לי את ההתכווצויות ומתחילת ההריון יש לי לסרוגין הכתמות / הפרשות אני כל כך מפחדת לאבד את ההריון מה אתה מציע תודה רבה לך מקרב הלב אני מתנצלת שאני כל שני וחמישי שואלת אותך שאלות .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הפרשות חומות והתכווצויות - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי07/12/2012שלום רחלי
את יכולה לחוות התכווצויות גם בשליש הראשון להריון הגוף שלך מתאים את עצמו להריון המתפתח ,והרחם כאיבר שרירי מגיב לתהליכים המתרחשים בתוכו .בנוסף גדילת הרחם גורמת למתיחה של הרצועות סביב הרחם יכולה לגרום להתכווצויות, כפי שניתן כאבי התייבשות, עצירות וגזים.יחד עם זאת אם הם מלווים בהכתמה, דימום ו / או כאבי בטן חזקים, את צריכה להיוועץ ברופא שלך כדי לשלול דמם תוך רחמי הווצרות המטומה או הפלה פוטנציאלית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפרופסור אשכנזי המטומה שגילו בבי"ח
רחלי08/12/2012פרופסור אשכנזי הנכבד תודה רבה על המענה אך בשל ההתכווצויוות/ דימום הייתי בבית החולים וראו שיש לי המטומה 19 על 15 מ"מ בקצה התחתון של שק ההריון מהי המלצתך בעניין , האם הדבר פוגע בעובר הבנתי שלא ? והאם הדבר ישפיע בעתיד במידה וההריון ישרוד על תשובות הסקר בהביוכימי -חלבון עוברי האם ההמטומה יכולה להיספג בגוף
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
רחלי08/12/2012יש לציין שאני בשבוע 8 ויום בבית חולים ראו עובר בן 8 שבועות ושלושה ימים תואם את שבוע ההריון ואם דופק CRL 18 ככה שנכון לעכשיו לפחות בזה הפרמטרים מתאימים אני ממש מתנצלת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
לפרופסור אשכנזי המטומה שגילו בבי"ח - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי08/12/2012שלום רחלי ,במצבך כדאי לתת טיפול פרוגסטטיבי תותך,ההמטומה עשויה להיספג,תיתכן הפרעה לערכים בסקר הביוכימי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לפרופסור הנכבד
רחלי08/12/2012תודה רבה על תשובתך המהירה פרופסור נכבד אבל אם החלבון העוברי יושפע מכך אין הדבר בהכרח אומר שהעובר פגום לא כך ? ואגב מה הסיבה שהוא יכול להשפיע על התשובה של הסקר הביוכימי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)