הפרשות חומות והתכווצויות

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• הפרשות חומות והתכווצויות
    רחלי
    06/12/2012

ד"ר אשכנזי הנכבד אני בשבוע 9 להריון נצפה דופק עוברי ושק חלמון ושק הריון והכל תקין אבל יש משהוא שטורד את מנוחתי מתחילת ההריון יש לי התכווצויות ברחם שהתחילו לי עוד לפני ההריון כמעין תסמונת PSM ועדיין אני מרגישה בהריון התכווצויות והכתמות / הפרשות חומות לעיתים זה כמו דמם חום לא רב לא בכמות או בצבע של דם או של ווסת הרופא בדק ראה דופק ואמר שהכל תקין מה הסיבות לכך האם לא כדאי לבקש תמיכה של פרוגסטרון אני ממש מוטרדת לאורך כל היום יש לי את ההתכווצויות ומתחילת ההריון יש לי לסרוגין הכתמות / הפרשות אני כל כך מפחדת לאבד את ההריון מה אתה מציע תודה רבה לך מקרב הלב אני מתנצלת שאני כל שני וחמישי שואלת אותך שאלות .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הפרשות חומות והתכווצויות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפרשות חומות והתכווצויות - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    07/12/2012

שלום רחלי
    את יכולה לחוות התכווצויות גם בשליש הראשון להריון הגוף שלך מתאים את עצמו להריון המתפתח ,והרחם כאיבר שרירי מגיב לתהליכים המתרחשים בתוכו .בנוסף גדילת הרחם גורמת למתיחה של הרצועות סביב הרחם יכולה לגרום להתכווצויות, כפי שניתן כאבי התייבשות, עצירות וגזים.יחד עם זאת אם הם מלווים בהכתמה, דימום ו / או כאבי בטן חזקים, את צריכה להיוועץ ברופא שלך כדי לשלול דמם תוך רחמי הווצרות המטומה או הפלה פוטנציאלית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לפרופסור אשכנזי המטומה שגילו בבי"ח

רחלי
    08/12/2012

פרופסור אשכנזי הנכבד תודה רבה על המענה אך בשל ההתכווצויוות/ דימום הייתי בבית החולים וראו שיש לי המטומה 19 על 15 מ"מ בקצה התחתון של שק ההריון מהי המלצתך בעניין , האם הדבר פוגע בעובר הבנתי שלא ? והאם הדבר ישפיע בעתיד במידה וההריון ישרוד על תשובות הסקר בהביוכימי -חלבון עוברי האם ההמטומה יכולה להיספג בגוף

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

רחלי
    08/12/2012

יש לציין שאני בשבוע 8 ויום בבית חולים ראו עובר בן 8 שבועות ושלושה ימים תואם את שבוע ההריון ואם דופק CRL 18 ככה שנכון לעכשיו לפחות בזה הפרמטרים מתאימים אני ממש מתנצלת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לפרופסור אשכנזי המטומה שגילו בבי"ח - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    08/12/2012

שלום רחלי ,במצבך כדאי לתת טיפול פרוגסטטיבי תותך,ההמטומה עשויה להיספג,תיתכן הפרעה לערכים בסקר הביוכימי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך לפרופסור הנכבד

רחלי
    08/12/2012

תודה רבה על תשובתך המהירה פרופסור נכבד אבל אם החלבון העוברי יושפע מכך אין הדבר בהכרח אומר שהעובר פגום לא כך ? ואגב מה הסיבה שהוא יכול להשפיע על התשובה של הסקר הביוכימי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו