פרופיל הורמונלי

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• פרופיל הורמונלי
    קרן
    07/12/2012

שבת שלום,
    אני בת 34.5 נשואה+2 עם מחזורים סדירים יחסית ומזהה ביוץ עם ערכות וכמו כן כאבי ביוץ , ההריונות בעבר היו ספונטניים עם קליטה מהירה, הריון אחרון לפני כחמש וחצי שנים. מנסים להרות מזה כשבעה חודשים ללא הצלחה. ביצעתי פרופיל הורמונלי נוסף (לאחר שלפני חודשיים ה E2 היה 338) ביום ה-2 למחזור להלן התוצאות:
    E2 329
    PROGESTERON 2.1
    LH 2.1
    FSH 5.7
    האם הפרופיל תקין למרות רמת ה E2? מה יכולה להיות הסיבה לכך שרמת ה E2 שלי גבוהה? האם הייתם ממליצים לי לפנות לרופא פריון? האם יש לנו סיכוי להרות באופן טבעי לאור הנתונים לעיל?
    כמו כן שאלה נוספת בעלי נוטל מזה כחמש שנים ברציפות כדורים למניעת נשירת שיער בשם פרופסיה, האם ייתכן והם פגעו באיכות הזרע/בכמות? הוא הפסיק ליטול אותם לפני כחודש וחצי לאחר שקראתי מאמרים שדי הלחיצו אותי בנושא.

מודה מראש על תשובותיכם.
    שבת שלום וחג שמח,
    קרן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פרופיל הורמונלי

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מקפיצה

קרן
    08/12/2012

כדי שההודעה לא תעלם :)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פרופיל הורמונלי - תגובה

פרופ` דוד בידר
    08/12/2012

לפרופיל ההורמונלי אין כרגע משמעות.
    מה שצריך לעשות זה בדיקת זרע ואחר נראה מה קורה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תיקון ושאלה נוספת

קרן
    08/12/2012

חג שמח,
    לגבי הפרופיל ההורמונלי שלי טעיתי בהקשת הנתונים רמת הLH הינה 6 ולא 2 כפי שכתבתי מקודם.
    לפי הבנתי מדבריכם הפרופיל תקין, ואכן החשש שלי מהפרופסיה מוצדק :(, קיבלנו הפניה מרופא הנשים לבדיקת זרע, האם כדאי לבצע אותו עכשיו או להמתין עוד חודש וחצי שיעברו שלושה חודשים מלאים מאז הפסקת הפרופסיה? האם ידוע לכם על מקרים שבהם הנתונים של הזרע השתפרו וחזרו למקורם מרגע שנטילת הכדורים הופסקה?
    האם ניתן לבצע את בדיקת הלוספרם לזרע דרך מכבי במעבדה זו או באופן פרטי?
    ושאלה אחרונה מה הכוונה פגיעה ב DNA של הזרע? האם זה יכול לגרום חלילה באם נצליח להקלט למום בעובר?

תודה וסליחה מראש על השאלות הרבות,
    קרן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תיקון ושאלה נוספת - תגובה

פרופ` דוד בידר
    08/12/2012

כדאי לעשות בדיקת זרע בימים אלה
    אין מה לחשוש שאם יהיה הריון מעובר יהיה פגום.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו