שאלה לפרופ' משיח בענין סופרם

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• שאלה לפרופ' משיח בענין סופרם
    ראומה
    09/12/2012

שלום לך פרופ'

אני מעונינת לרכוש זרע כדי לעבור החזרה מתרומת ביצית.
    מתבלטת האם לחזור שוב לבנק הציבורי או אליכם.

אני מבינה כי הבנק שלכם מעביר את התורמים 42 בדיקות גנטיות, שזה חשוב מאוד,

אך השאלה שלי היא מה בנוגע לאיכותו של הזרע? האם מבחינת האיכות של הזרע אתם גם שונים, או טובים יותר? יש אצלכם איזשהו הליך המקפיד על זה יותר?
    אשמח להתייחסותך רק להיבט של איכות הזרע, השאר ברור לי.

תודה רבה מאוד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה לפרופ' משיח בענין סופרם - תגובה

פרופ' שלמה משיח
    10/12/2012

ברצוני ראשית לעמוד על חשיבות הבדיקות הגנטיות: היות ואת הולכת לטיפול בתרומת ביציות ואני מניח שהביציות מובאות מחו"ל, יש להניח שהתורמת לא בצעה בדיקות גנטיות, מה שחושף את העובר לסכנות של מחלות גנטיות שונות, אלא אם התורם ייבצע את כל הבדיקות הגנטיות האפשריות.
    באשר לאיכות הזרע: מאז פתחנו את בנק הזרע (לפני כשנה) הושגו אצלנו מעל 100 הריונות. אחוז ההריונות שאנו משיגים הוא מהגבוהים בעולם (לפי סטטיסטיקה המתפרסמת בעיתונות המקצועית). אנו מאד מקפידים מאד על איכות הזרע. מתוך 10 תורמים-לפחות מחצית נפסלים היות והזרע לא עומד בקריטריונים המחמירים שלנו גם לגבי זרע טרי ועוד יותר לגבי נסיון של הקפאת הזרע ובדיקת שרידותו לאחר הפשרה.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו