מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- פרופ' משיח או פרופ' אשכנזי בבקשה...לי11/12/2012
בחודש שעבר עברתי צילום רחם שבו נמצא ממצא החשוד כהדבקות. שהיסתכלתי על הממצא עם הרופא הוא היה נראה לנו די משמעותי - ממש כמו גבעה בחלקו העליון של הרחם.
אתמול עברתי היסטרוסקופיה אבחנתית, שבה ראינו (אני והפרופ' שעשה לי את ההיסטרו') הדבקות קלה שהוסרה עם במהלך הבדיקה. ההדבקות לא דמתה כלל לממצא שהיה בצילום הרחם. אך ראינו באמת איזו בליטה כמו גבעה קטנה בהיתה ניראת כחלק ממבנה הרחם.
ההיסטרו' היתה די מהירה ועכשיו אני קצת חוששת... האם מבנה כזה של רחם הוא שכיח (שהוא לא עגול לגמרי ויש גבעה קטנה ביחלקו העליון?)
ששאלתי את הפרופ' האם ייתכן כי ההדבקות הזו היא מה שמנע ממני כניסה להריון הוא השיב כי זה לא סביר. ולא הספקתי לשאול לגבי הבליטה שהוא ראה בהיסטרו'.
אני די חוששת ...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
פרופ' משיח או פרופ' אשכנזי בבקשה... - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי11/12/2012שלום לי
בדיקת ההיסטרוסקופיה נותנת מידכ אמין יותר לגבי חלל הרחם מאשר צילום הרחם ,לכן סביר להניח שהרופא שביצע את ההיסטרוסקופיה נתן לך מידע אמין לגבי מצב חלל הרחם שלך.
ברצוני לציין שגם בהעדר בעיה אם הרחם יכולה להיות בעיה לעיתים בכניסה להריון-20% מהזוגות הסובלים מאי פריון הרקע לכך הוא בילתי מוסבר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה פרופ' שאלה נוספת...
לי11/12/2012כרגע בעלי הביא את תוצאות בדיקת הזרע.
ראוי לציין כי במתן הבדיקה רוב נוזל הזרע נשפך ומסרתי כמות קטנה מאוד של נוזל (לדעתי זה היה הנוזל האחרון).
ממה שהוא הקירא לי בטלפון להלן תוצאות הבדיקה:
ריכוז: 19
תנועתיות: 37
תנועה פרוגרסיבית: 26%
דיוקוציטים: לא נצפוגלונצטיות: שלילי
שחיה: 10 בחזקת 6
מקווה שהגיתי נכון את המונחים. מה אתה יכול לומר לי על נתונים אלו?
האם העובדה שנמסרה כמות קטנה מאוד של נוזל הזרע יכולה להשפיע על תוצאות הבדיקה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תודה רבה פרופ' שאלה נוספת... - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי11/12/2012שלום,נתוני הזרע בכל הנוגע לריכוזיות והתנועתיות בגבולות התקין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)