דימומים לאחר החזרה

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• דימומים לאחר החזרה
    מאיה
    13/12/2012

שלום, פתחתי הודעה חדשה כי נראה לי שפספסתם את השרשור - מקווה שזה בסדר.

לאחר שביום שני היה קצת דם על מקל התמיכה ואחריו קצת הפרשות חומות. אתמול היה לי דימום בניגוב למשך 15-30 דק' בערך - לא חום, זה היה בוודאות אדמדם, מעט ורק בניגוב.
    ואחרי זה כל היום בניגוב היו לי הפרשות מוזרות בצבע חום קצת, כמו חתיכות קטנות קטנות וצמיגיות. ובערב יצא כבר גוש צמיגי וחום בניגוב (לא ענק, אבל גושון).
    מה זה אומר? האם זה עובר רצוץ?
    תזכורת - אתמול היה בדיוק שבוע לאחר ההחזרה של 2 עוברים.
    תודה רבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דימומים לאחר החזרה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דימומים לאחר החזרה - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    13/12/2012

שלום מאיה ,לטעמי הדימום נובע מגירוי מקומי של צואר הרחם,לאחר שהדם נקרש הוא יוצא בצורה שתארת,לכל בשלב זה תמשיכי את הטיפול כרגיל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

מאיה
    13/12/2012

תודה רבה פרופ'! זה מאוד משמח אותי... אין לך מושג כמה! אבל למה אתה לא חושב שמדובר בהפלה? האם זה סימנים אחרים? תודה!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    13/12/2012

מאיה שלום ,6 ימים לאחר החזרה קשה לדבר על "הפלה" במיוחד שאת נוטלת תכשירים הורמונלים לתמיכה ואת בפועל מספר ימים לפני מועד המחזור הצפוי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו