תוצאות בדיקות ביוץ לקראת הזרעה

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• תוצאות בדיקות ביוץ לקראת הזרעה
    לירי
    13/12/2012

ד'ר/פרופ' יקר!
    אני עוברת הליך הזרעה מתרומת זרע.אנו לקראת הזרעה שנייה. ביום שלישי, 11.12.12 - היום העשירי לאחר קבלת הוסת) ערכנו בדיקת דם ומעקב זקיקים: נצפה זקיק בגודל 11 מ"מ ועוד אחד בגודל 12 מ"מ, שניהם בשחלה ימנית. בדיקות דם הראו: PROGES קטן מ- 0.8 .

לאור הממצאים הרופא הורה לי לעשות אותו הליך היום, יום חמישי 13.12.12: (12 ימי מחזור) - רירית 7.5, בשחלה ימנית נצפו 9, 10, 11, 13, 15מ"מ. בשחלה שמאלית 10 מ"מ. לצערי אין בידי תוצאות בדיקת דם לבדיקה של היום.

הרופא הורה לי לערוך שוב ב.ד ואולטרא סאונד ביום ראשון הקרוב, שאז זה כבר יהיה היום החמש עשרה למחזור.
    אציין שעד לפני תהליך ההזרעות והזרקת אובירטל - המחזור היה מדוייק 28 ימים! לאחר מכן הכל השתבש..(?). אגב,אני בת 39.5.

שאלתי היא: האם לא יהיה מאוחר מידי לחכות ולעשות בדיקות ביום ראשון וחלילה אפספס ביוץ? מתי לבצע הזרעה? האם גם אתה היית מנחה אותי באותה הצורה?

תודה רבה לך,

המודאגת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דילגתם עליי.....

לירי
    13/12/2012

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תוצאות בדיקות ביוץ לקראת הזרעה - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    14/12/2012

שלום לירי,מדוע לא ביצעת ביום שישי אולטרסאונד נוסף,בנסיבות אלו ההחלטה לבצע את הבדיקות ביום א מתבקשת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איזו קופ"ח עובדת בימי שישי? מכבי לא

לירי
    14/12/2012

חבל מאוד שמי שתלויה בשירותי בריאות ציבוריים מפסידה זמן וכסף לשווא.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כולן

מיכל
    14/12/2012

לירי היקרה, כל קופות החולים עובדות בימי שישי לצורך מעקב זקיקים ואולטרסאונד.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תוצאות בדיקות ביוץ לקראת הזרעה - תגובה - תגובה

פרופ' שלמה משיח
    14/12/2012

תשו לי להתערב. היות וכבר אתמול היה זקיק של 15, הייתי נותן את האביטרל בשבת ומבצע הזרעות ביום ראשון ושני.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו