מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- תוצאות בדיקות ביוץ לקראת הזרעהלירי13/12/2012
ד'ר/פרופ' יקר!
אני עוברת הליך הזרעה מתרומת זרע.אנו לקראת הזרעה שנייה. ביום שלישי, 11.12.12 - היום העשירי לאחר קבלת הוסת) ערכנו בדיקת דם ומעקב זקיקים: נצפה זקיק בגודל 11 מ"מ ועוד אחד בגודל 12 מ"מ, שניהם בשחלה ימנית. בדיקות דם הראו: PROGES קטן מ- 0.8 .
לאור הממצאים הרופא הורה לי לעשות אותו הליך היום, יום חמישי 13.12.12: (12 ימי מחזור) - רירית 7.5, בשחלה ימנית נצפו 9, 10, 11, 13, 15מ"מ. בשחלה שמאלית 10 מ"מ. לצערי אין בידי תוצאות בדיקת דם לבדיקה של היום.
הרופא הורה לי לערוך שוב ב.ד ואולטרא סאונד ביום ראשון הקרוב, שאז זה כבר יהיה היום החמש עשרה למחזור.
אציין שעד לפני תהליך ההזרעות והזרקת אובירטל - המחזור היה מדוייק 28 ימים! לאחר מכן הכל השתבש..(?). אגב,אני בת 39.5.
שאלתי היא: האם לא יהיה מאוחר מידי לחכות ולעשות בדיקות ביום ראשון וחלילה אפספס ביוץ? מתי לבצע הזרעה? האם גם אתה היית מנחה אותי באותה הצורה?
תודה רבה לך,
המודאגת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דילגתם עליי.....
לירי13/12/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תוצאות בדיקות ביוץ לקראת הזרעה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי14/12/2012שלום לירי,מדוע לא ביצעת ביום שישי אולטרסאונד נוסף,בנסיבות אלו ההחלטה לבצע את הבדיקות ביום א מתבקשת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיזו קופ"ח עובדת בימי שישי? מכבי לא
לירי14/12/2012חבל מאוד שמי שתלויה בשירותי בריאות ציבוריים מפסידה זמן וכסף לשווא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכולן
מיכל14/12/2012לירי היקרה, כל קופות החולים עובדות בימי שישי לצורך מעקב זקיקים ואולטרסאונד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוצאות בדיקות ביוץ לקראת הזרעה - תגובה - תגובה
פרופ' שלמה משיח14/12/2012תשו לי להתערב. היות וכבר אתמול היה זקיק של 15, הייתי נותן את האביטרל בשבת ומבצע הזרעות ביום ראשון ושני.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)