דקפפטיל

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• דקפפטיל
    מירב
    14/12/2012

חג חנוכה שמח לכולם!!

נטלתי מדי יום (עד שהוחלט על יום כן, יום לא), דקפפטיל 1. ואין לי מושג מה תפקידו ולמה ליטול כל יום? אם במילא התגובה השחלתית שלי נמוכה. זה לא משפיע לרעה על עידוד צמיחת עוד זקיקים.... ? האם יש טיפול ללא הדקפפטיל ? או תחליף כלשהו ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דקפפטיל

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דקפפטיל - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    15/12/2012

מירב שלום
    בחירת פרוטוקול הטיפול נעשית בשיקולו של הרופא המטפל שלך שמכיר את הנתונים ההורמונלים שלך,למצבים של תגובה נמוכה קיימים עוד מספר פרוטוקולים אלטרנטיבים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשך לד"ר וגמן - ומי שיכול להאיר

מירב
    19/12/2012

תודה על תשובותיכם!!

דקפפטיל - 0.5 ; במקום 0.1 ; במקרה של תגובה ירודה. האם אפשר להזריק חצי מזרק ? ולמקרר חציו השני ?

מה התחליף הפחות עוצמתי (בגיל 44) לתגובה ירודה, שאוכל להעלות בפני הרופא (כמובן מבלי לציין שנעזרתי בפורום ובשמות הרופאים). כי גידלתי זקיק 17 ס"מ ו-10 ס"מ. ואולי עדיף לי בכלל הטבעי...

הרי נעזרים באולטרסאונד ורואים לבד שהתגובה ירודה, אז הגיוני שמשהו פה עם הדקפפטיל לא הועיל לי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו