כדורי פרוברה והריון

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• כדורי פרוברה והריון
    לולי
    15/12/2012

היי אני מנסה להכנס להריון,הייתי אצל הרופא והוא הביא לי תרופה שנקראת פרוברה 5 מ"ל אני לוקחת אותה במשך שבוע פעמיים ביום ( בוקר וערב) הוא הביא לי את התרופה הזאת כי הוא עשה לי אולטרסאונד וראה כמו ציסטות קטנות.. הוא אמר שזה לא מסוכן ושהכדורים האלה גם יסדרו לי את המחזור החודשי כי לאחרונה הוא לא סדיר.. הייתי אמורה לקבל לפני 3 ימים.. זה לא אמור להסדיר את המחזור ומה אני אמורה לעשות???

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כדורי פרוברה והריון

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כדורי פרוברה והריון - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    15/12/2012

שלום,במידה והפסקת את לקיחת הפרוברה עלייך לקבל מחזור תוך3-6 ימים,במידה ולא תקבלי פני לרופאך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך לשאלתי על הפורברה

לולי
    16/12/2012

היי בהמשך לתשובתך לשאלתי.. זאת אומרת שאתמול ה 15.12 היה הכדור האחרון... מהיום אני צריכה לחכות בין 3-6 ימים כי כבר יש איחור של שלושה ימים..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך לשאלתי על הפורברה - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    16/12/2012

אכן,יש לחכות מהיום 3-6 ימים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו