אנדומטרין

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• אנדומטרין
    אורה
    16/12/2012

מזה כבר כחודשיים שאני התחלתי לנטול אנדומטרין , כדי להאריך את המחזור שלי מ 24 יום ל 28 יום , אנחנו מנסים להרות מזה כ 7 חודשים באוםן טבעי ללא הצלחה , כל הבדיקות תקינות אך הרופאה מאמינה שבגלל המחזור הקצר שהיה לי זה יכול להוות בעיה . בכל מקרה , החודש שלא כמו כחודש שעבר , התחילו לי ביום ה 23 הפרשות חומות ורדרדרות בניגוב בלבד , עם יום אחד של כאב מחזור , ההפרשות לא מפסיקות , מה זה יכול להיות? האם הריון? או מחזור?? ואיך ייתכן מחזור אם אני נוטלת אנדומטרין והוא מעכב מחזור...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אנדומטרין

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אנדומטרין - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    16/12/2012

אורעה שלום
    במקרה הנדון שתי האפשרויות קיימות -הריון או וסת ,בכל מקרה יתכן והפתרון הוא באמצעות תרופות להשראת ביוץ ,ולא באמצעות הארכה מלאכותית של המחזור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אנדומטרין

אורה
    16/12/2012

אבל איך יכול להיות שזה מחזור? זה גם בכלל לא נראה כמו מחזור , וגם הדימום הוא לא חזק בכלל ורק בניגוב...ויכול להיות שאקבל מחזור עם אנדומטרין?
    לפי הבדיקות פרופיל הורמונלי אני דווקא מבייצת יפה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אנדומטרין - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    16/12/2012

שלום,יש אפשרות של קבלת מחזור עם האנדומטרין,ולכן גם אופי המחזור יכל להיות שונה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו