שחלות פולציסטיות

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• שחלות פולציסטיות
    לולי
    16/12/2012

מהם שחלות פוליציסטיות?! הרופא עשה לי אולטרסאונד וראה את זה הוא נתן לי כדור שנקרא פרוברא האם זה מסוכן והם יש בעיה להכנס להריון? כי הוא נתן לי לעשות בדיקות הורמונליות והכל יצא תקין..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שחלות פולציסטיות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שחלות פולציסטיות - תגובה

פרופ' שלמה משיח
    16/12/2012

שחלות פוליציסטיות זה מצב נפוץ המתאפיין על ידי חוסר ביוץ, וסת שמאחרת או לא מגיעה, רמות של ההורמון LH גבוהות והעיקר: הרבה זקיקים קטנים בהקף השחלה. בנוסף יש מקרים של נטיה להשמנה, שעור יתר, נטיה לסכרת ויתר לחץ דם. ראוי מאד שתפני למומחה פוריות או אנדוקרינלוג כדי לקבוע את האבחנה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שחלות

לולי
    16/12/2012

בהמשך לתשובתך לשאלי,מה זאת אומרת לקבוע את גודל ההאבחנה?! סיימתי לקחת את הכדור אתמול ואני מחכה לוסת למרות שהיא באיחור של 3 ימים.. הרופא נשים שלי לא מספיק לבדיקה או שאני צריכה מומחה לפוריות..?! כי הוא גם ממוחה וגם מיילד

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שחלות - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    17/12/2012

שלום,אם אכן מדובר באבחנה נכונה של שחלות פוליציסטיות (בהתאם לממצאים שתארו ע"י פרופ' משיח)הרי שעלול להיות קושי בכניסה להריון בגלל הפרעת ביוץ,אי לכך כדאי שתאמצי את המלצתו של פרופ' משיח ותפני לייעוצו של מומחה פריון

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו