פרוגסטרון 68 ביום ה- 8 למחזור

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• פרוגסטרון 68 ביום ה- 8 למחזור
    הילה
    16/12/2012

שלום רב,
    אני נמצאת בטיפולי פוריות. זהו החודש הראשון שהזרקתי גונאל במשך 5 ימים. ביום ה- 8 למחזור עשיתי בדיקת דם ויצא לי פרוגסטרון 68, E2 - 550.
    הרופא אמר לי שלמעשה אני כבר אחרי הביוץ.
    איך זה יכול להיות? מה הבעיה שלי?
    תסבירו לי בבקשה כי אני לא מוצאת את עצמי....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פרוגסטרון 68 ביום ה- 8 למחזור - תגובה

פרופ' שלמה משיח
    16/12/2012

פרוגסטרון 68 בודאי מעיד על ביוץ שהיה. השאלה היא האם זה מקרה ראשון ויחיד של עלית הפרוגסטרון או שזה קרה בעבר. אם זה מקרה ייחודי אין צורך לעשות דבר אלא לחכות לוסת ולהתחיל פרוטוקול חדש ואולי אחר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לפני כן אף פעם לא בדקתי, אולי יש צי

הילה
    16/12/2012

תודה רבה על תגובתך.
    לפני כן אף פעם לא בדקתי כי זה החודש הראשון שאני בטיפול תרופתי לקראת הזרעה ולכן עושה את כל הבדיקות.

יכול להיות שבגלל הגונאל או בגלל משהו אחר הציסצטה התפתחה והחלה לשחרר יותר מדי הורמונים? לפני כמה חודשים עשיתי אולטרה סאונד ונצא שחלה שמאלית תקינה ובימנית:
    45X30 עם מבנה צלול וגבולות סדירים.

חוץ מזה, יחד עם פרוגסטרון 68 יצא לי באולטרה סאונד נוזל דוגלס - ללא נוזל. הבנתי שזה אומר שטרם בייצתי.

אז איך זה ייתכן?

המון תודות לך על זמנתך.
    הילה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לפני כן אף פעם לא בדקתי, אולי יש צי - תגובה

פרופ' שלמה משיח
    16/12/2012

צריך לחכות לוסת שאין ספק שהפעם תגיע מוקדם בהרבה. ואז לבצע פרופיל הורמונלי כולל פרוגסטרון ביום 3-5 לדימום.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ואם היא תגיע מוקדם? זה אומר שיש בעי

הילה
    16/12/2012

את האמת, גם בחודש הקודם, עוד לפני שבכלל התחלתי עם הזריקות,
    הוותסר הגיעה ארי 16 יום.
    החודש זה כנראה יקרה שוב.
    על איזו בעיה זה מצביע?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• באופן כללי אני בריאה לגמרי

הילה
    16/12/2012

סליחה שאני מציקה,
    רציתי רק להוסיף שבאופן כללי אני בריאה לגמרי, כל בדיקות הדם בנורמה.
    אין משקל יתר ואין בעיות במשפחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• באופן כללי אני בריאה לגמרי - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    17/12/2012

שלום הילה
    המלצותי בנסיבות המקרה
    1.בצעי במחזור פרופיל הורמונלי מלא(בתנאי שבבדיקת האולטרסאונד אין מבנה ציסטי בעת המחזור).
    2.במידה ואין לך מבנה ציסטי בצעי את הפרופיל ההורמונלי שיספקמושג על הסטטוס השחלתי שלך
    3.במידה ויש לך ציסטה בעת המחזור יש לקחת גלולה למניעת הריון לפרק זמן שלפחות שבועיים ,ולעקוב שהציסטה אכן נעלמה.
    4.לאחר קבלת כל המידע ,ניתן להשתמש בפרוטוקולים שאזנו את התגובה ההורמונלית וימנעו עלייה מוקדמת ברמת הפרוגסטרון שתוליד לאחר מכן וסת טרם זמנה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו