לרופאים שלום

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• לרופאים שלום
    קרן
    16/12/2012

שלום לרופאים אני בהריון שבוע 8 (+3) מטיפול IVF9 (טיפול קודם הפלה בשבוע 7 ללא דופק), אני מקבלת תמיכה 5 נרות ביום של 200 אוטרוגיסטן ופעמיים בשבוע 5000יח' של פרגניל לשריר (התמיכה גבוה מאחר והיה לי דימום בשבוע 6). לפני 5 ימים עשיתי בדיקה שגרתית של אולטראסאונד בבי"ח שאני מטופלת בו והכל היה תקין, מיום שישי (שלושת הימים האחרונים) יש לי קצת תחושה מוזרה, הבחילות הקשות שהיו לי ומעט הקאות פסקו (לקחתי כל יום פעמים זופרן ובימים האחרונים בכלל לא), הבטן שהיתה מאוד נפוחה כבר לא... היא פתאום שטוחה ואין בעיה לסגור את המכנסיים... מה זה אומר? אולי השפעה של התמיכה פחתה ובגלל זה אין תופעות לוואי או שחלילה משהו לא בסדר? אני טופלתי בבי"ח ובפעם האחרונה שהייתי הם נתנו לי מכתב סיכום ואין לי יותר מעקב, רק דרך הקופ"ח. רק בבקשה תרגיעו אותי שזה טבעי והכל תקין. תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לרופאים שלום

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לרופאים שלום - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    16/12/2012

שלום קרן,האפשרות שכל התופעות שתארת הן חלק מהשגרה ההריונית אפשרית ביותר,אולם לאור הרקע שלך רצוי שתעברי בדיקה נוספת בהקדם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו