מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- וסת מקדימה?שקד17/12/2012
בוקר טוב, אני התחלתי טיפול דקפפטיל פרוטוקול ארוך שלשום, זה היה היום ה27 היות והיום ב21 טרם נצפה הביוץ וכעבור 4 ימים כלורמ ביום ה25 היה פרוגסטרון 11.7 ואסטרדיול 358 והתחלתי יומיים לאחר מכן.
באותו יום שהתחלתי התחילו לי הכתמות וגם קצת דם טרי בניגוב, בא והולך אבל לא נראה עדיין כמו וסת.חודש שעבר לאחר הזרעה עם פיוריגון אותו דבר הוסת הקדימה והגיעה פחות מ14 יום מהביוץ. לפני כן היה לי מחזור סדיר לגמרי. שאלתי היא זו, מה יכולה להיות הסיבה להקדמה של הוסת אם זה וסת (זה לא יכול להיות הריון כי לא קיימנו יחסים שבועיים לפני) ואיך יכול להיות שהיא מגיעה פחות מ14 אחר הביוץ?כמו כן האם התמיכה של קרינון שנותנים לאחר ההחזרה אמורה לעזור למצב כזה?כי אני מפחדת שעוברת את כל התהליך ומשהו אחר בכלל לא מאוזן הורמונלית ואז זה ייהרס וייכשל רק בגלל זה.השאלה שלי מה עושים במצב שהביוץ לא מחזיק שבועיים לפני הוסת, ואיך זה יתכן?ומה עושים כדי שבהפריה עצמה היא לאתיכשל בשל כך האם הקרינון עושה זאת?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
וסת מקדימה? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי17/12/2012ליאת שלום
לידיעתך קבלת המחזור צריכה להתרחש כ-12-14 יום לאחר האוביטרל -צאי וחשבי את מועדי המחזור שלך לפי נתונים אלו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לתשובתך-לא הבנתי את התשובה
שקד17/12/2012אני יוןדעת זאת, ולכן אני אומרת שבפועל קיבלתי לפני הזמן בחודשיים האחרונים אז מה זה אומר?שהביוץ שלי לא מחזיק שבועיים או 12 יום אחרי?זו שאלתי..
ואיך ניתן לעזור לזה על מנת שלא יקדים ולא יכשיל את הריון פוטנציאלי?
האם קרינון עוזר לזה כי אני יודעת שנותנים קרינון לאחר ההחזרה
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
בהמשך לתשובתך-לא הבנתי את התשובה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי17/12/2012במידה וזהו המצב ,בהחלט קיימת אפשרות של מתן טיפול הורמונלי תומך ע"י קרינון או כל תכשיר פרוגסטטיבי אחר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)