בבקשה זה דחוף לי.

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• בבקשה זה דחוף לי.
    גל
    17/12/2012

שלום,

בחודש יולי עברתי הפריה שלא הצליחה - לאחר כחודשיים התחלתי שוב טיפול ואז בבדיקת אולטרסאונד הרופא ראה שאני לקראת ביוץ - והפסקנו את הטיפול - בתאריך 6.12 קיבלתי מחזור התחלתי לקחת אסטרופם פעמיים ביום וביום שלישי התחלתי לקחת 5 אמפולות של מונופר - בבדיקת דם שעשיתי אתמול יצא - ESTRADIOL - 3389
    PROG- 3.5 LH- 13.6
    הרופא ביצע בערב אולטרסאונד והיו לי זקיקים ימין 10 10 10 שמאל היה 10 10 ו- 12 - ושוב הרופא אמר לי אני מקווה שלא תבייצי - תזריקי עכשיו 6 מונופור 1 צטרוטייד עשיתי בדיקת דם בבוקר אני מחכה לתשובה.
    אני פשוט כבר מיואשת ולא יודעת מה קורה או שהרופא לא מרוכז או משהוא לא תקין במינונים שהוא נותן לי - האם לפי מה שרשמתי יש סיכוי שהביוץ ידחה? מה עושים זו כבר פעם שניה - זה מעצבן אני מרגישה שאני מזריקה סתם זריקות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בבקשה זה דחוף לי.

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בבקשה זה דחוף לי. - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    17/12/2012

סיגל שלום,מתקבל הרושם שהרופא שלך פועל נכון והתגובה שלך בשלב זה תקינה והתחלת להיות מוגנת באמצעות הצטרוטיד בפני ביוץ מוקדם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו