שאלה

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• שאלה
    מורן
    17/12/2012

בוקר טוב לרופאים המדהימים ותודה על הזמן שאתם מקדישים לנו!
    יש לי שאלה, אני כבר שבוע נוטלת 3 אסטרופם ליום ולפני החזרת מוקפאים.
    מחר יש לי בדיקת דם ותור לרופא.
    רצינו לנסוע לסופ"ש חמישי-שבת ומכיוון שזו החזרת המוקפאים הראשונה שלי אני לא יודעת מה צופן העתיד הקרוב מבחינת טיפול.
    האם אני אמורה להתחיל זריקות? או רק כדורים?
    או בקצרה, האם יש משהו שאמור לקרות בסופ"ש הקרוב שלא אוכל לעשות אם אני בנופש? כמובן שאם קיים סיכוי קטן ביותר לא אסע-אין דבר חשוב יותר מהטיפול!!
    המון תודה, אתם עושים עבודת קודש.
    מורן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    17/12/2012

שלום מורן
    במידה ובדיקת הדם שלך והאולטרסאונד תעמוד בציפיות של השלמת התהליך של עיבוי רירית הרחם ,עשוי להתחיל השלב הבא של בניית רירית הפרשתית (בד"כ באמצעות נרות וגינליים של פרוגסטרון)למשך זמן המותנה ביום הקפאת העוברים שלך ,ומכאן צפוי גם מועד ההפשרה וההזרה של העוברים ,כלן לדאבוני איני יכל לתת לך חוות דעת לגבי מועד ההחזרה של העוברים ,ואיני יכל להמליץ לך כיצד לתכנן את חופשתך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה ועוד שאלה

מורן
    17/12/2012

ביומיים האחרונים אני סובלת מבחילות קשות. יכול להיות שזה כתוצאה מהאסטרופם? מה אני יכולה לעשות כדי להקל? אני ממש סובלת מזה
    תודה רבה,
    מורן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה ועוד שאלה - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    18/12/2012

מורן ,הביילות הן מהאסטרופן,בקשי מהרופא תכשיר נגד בחילות שמותר בהריון

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו