תוצאות בדיקה

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• תוצאות בדיקה
    לולי
    17/12/2012

היי רציתי לדעת אם הבדיקה תקינה ??

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תוצאות בדיקה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תוצאות בדיקה - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    17/12/2012

אם אכן לא נמצאו תאי זרע לאחר סירכוז יש לפנות לרופא פריון לבירור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בדיקה

לולי
    18/12/2012

היי בהמשך לבדיקת זרע שרשום לא נמצא זרע כלל.. בעלי היה אצל אורולוג ושלח אותו לבדיקת זרע נוספת האם זה יכול להשתנות???
    היינו אצל שתי מומחי פיריון אחד אמר לי שאפשר להתחיל בטיפול של הפריה חוץ גופית ושלח אותי לבריאות האישה לבצע כמה בדיקות לפני צילום רחם ובדיקות נוספות. והשני אמר שלפי הבדיקה אין זרע ואין אפשרות להביא ילדים אלא עם תרומת זרע.. למי להקשיב ומה עליי לעשות? כי האורולוג של בעלי אמר שגם אפשר לשאוב זרע מהאשכים? האם זה ייתכן??? אני ממש זקוקה לתשובה אני בלחץ ... תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בדיקה - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    18/12/2012

שלום,במצב שבשתי בדיקות זרע ג לא נמצאו תאי זרע מדובר במצב הקרוי אזוספרמיה ,מצב זה יכל להיגרם בגלל בעיה חסימתית בצינור הזרע,או בגלל בעיה לא חסימתית (באשך),על רקע מולד,גנטי ,נרכש.בשתי המצבים ניתן לבצע שאיבת זרע מהאשך ,לעיתים נדרשת גם ביופסיה ,לכן צודק האורולוג בהמלצתו לפעולה משולבת של שאיבת זרע מהאשך של בעלך וביצוע הפריה חוץ גופית לביציותייך ,ניתן לשקול גיבוי של תאי זרע של תתורם מבנק הזרע למקרה שלא ימצאו תאי זרע באשך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לפורפסור אשכנזי

לולי
    19/12/2012

תודה רבה על התשובה הברורה,מה הסיכויים שלא ימצאו תאי זרע מהאשך?! ובמידה ונצטרך תורם זרע מה זה אומר!! האם זה כרוך בתשלום?! ולא יהיה אפשר להשתמש בזרע של בעלי בכלל?!
    ועוד שאלה.. יש לי תור לבריאות האישה ועליי לעשות בדיקות לפני ללכת בכל מקרה לעשות אותם או אין צורך?!
    שלחו אותו לבדיקת זרע חוזרת כי לדברי (בעלי) זה היה טיפה מהול בשתן.. כי הוא היה בלחץ.. האם שתן יכול לגרום לתוצאה שגויה?! כי הזרע היה מאוד דליל ולא סמיך כמו כל פעם??
    אודה לתשובה מהירה:)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו