מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- תוצאות בדיקהלולי17/12/2012
היי רציתי לדעת אם הבדיקה תקינה ??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תוצאות בדיקה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי17/12/2012אם אכן לא נמצאו תאי זרע לאחר סירכוז יש לפנות לרופא פריון לבירור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקה
לולי18/12/2012היי בהמשך לבדיקת זרע שרשום לא נמצא זרע כלל.. בעלי היה אצל אורולוג ושלח אותו לבדיקת זרע נוספת האם זה יכול להשתנות???
היינו אצל שתי מומחי פיריון אחד אמר לי שאפשר להתחיל בטיפול של הפריה חוץ גופית ושלח אותי לבריאות האישה לבצע כמה בדיקות לפני צילום רחם ובדיקות נוספות. והשני אמר שלפי הבדיקה אין זרע ואין אפשרות להביא ילדים אלא עם תרומת זרע.. למי להקשיב ומה עליי לעשות? כי האורולוג של בעלי אמר שגם אפשר לשאוב זרע מהאשכים? האם זה ייתכן??? אני ממש זקוקה לתשובה אני בלחץ ... תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
בדיקה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי18/12/2012שלום,במצב שבשתי בדיקות זרע ג לא נמצאו תאי זרע מדובר במצב הקרוי אזוספרמיה ,מצב זה יכל להיגרם בגלל בעיה חסימתית בצינור הזרע,או בגלל בעיה לא חסימתית (באשך),על רקע מולד,גנטי ,נרכש.בשתי המצבים ניתן לבצע שאיבת זרע מהאשך ,לעיתים נדרשת גם ביופסיה ,לכן צודק האורולוג בהמלצתו לפעולה משולבת של שאיבת זרע מהאשך של בעלך וביצוע הפריה חוץ גופית לביציותייך ,ניתן לשקול גיבוי של תאי זרע של תתורם מבנק הזרע למקרה שלא ימצאו תאי זרע באשך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפורפסור אשכנזי
לולי19/12/2012תודה רבה על התשובה הברורה,מה הסיכויים שלא ימצאו תאי זרע מהאשך?! ובמידה ונצטרך תורם זרע מה זה אומר!! האם זה כרוך בתשלום?! ולא יהיה אפשר להשתמש בזרע של בעלי בכלל?!
ועוד שאלה.. יש לי תור לבריאות האישה ועליי לעשות בדיקות לפני ללכת בכל מקרה לעשות אותם או אין צורך?!
שלחו אותו לבדיקת זרע חוזרת כי לדברי (בעלי) זה היה טיפה מהול בשתן.. כי הוא היה בלחץ.. האם שתן יכול לגרום לתוצאה שגויה?! כי הזרע היה מאוד דליל ולא סמיך כמו כל פעם??
אודה לתשובה מהירה:)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)