פרוטוקול ארוך

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• פרוטוקול ארוך
    מיכל
    18/12/2012

בת 37 נמצאת שבוע לאחר תחילתו של פרוטוקול ארוך, שהתחיל ביום ה-21 למחזור עם דקפפטיל 0.1 פעם ביום. זו תהיה פעם ראשונה שלי של שאיבה ושל IVF
    לפני שבועיים בדיוק, ביצעתי הזרעה אחרונה ללא כל הורמונים, גם ללא אוביטרל מכיוון שבבדיקת דם הופיעו הערכים פרוגסטרון 4.5, LH 68 ואסטרדיול 1680 , ובאותו היום באולטרסאונד זקיק 22 מ"מ ורירית 11 מ"מ ולכן הרופא החליט שלמרות שהוחלט להפסיק עם ההזרעות ולהתחיל פרוטוקול להפרייה שכן נבצע הזרעה לאור הנתונים הטובים.
    אני כאמור 14 ימים לאחר ההזרעה הטבעית, ללא תמיכה, ו- 7 ימים עם הזרקה יומית של דקפפטיל 0.1 , עדיין אין ווסת, רציתי לשאול האם הדקא לאחר 7 הזרקות מונע ווסת? או מעכב? האם זה ייצור בעיה בהמשך כי אני אמורה להתחיל ביום השני של הווסת גונאל 450
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פרוטוקול ארוך

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פרוטוקול ארוך - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    18/12/2012

נעמה ,מוזר שהתחלת טיפול עם דקפפטיל לפני שנודע לך אם את בהריון או לא,אינקבלת המחזור יכולה להיות גם האפשרות שאת בהריון,במידה ולא הוסת שלך צפוי בהקדם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פרוטוקול ארוך - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    18/12/2012

נעמה ,מוזר שהתחלת טיפול עם דקפפטיל לפני שנודע לך אם את בהריון או לא,אינקבלת המחזור יכולה להיות גם האפשרות שאת בהריון,במידה ולא הוסת שלך צפוה בהקדם

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו