דימום בתחילת הריון

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• דימום בתחילת הריון
    ז.
    19/12/2012

שלום, אני נמצאת בתחילת שבוע 8 בהריון יקר לאחר הפרייה,בשבוע 7 נצפה עובר עם דופק. היום בבוקר קמתי עם דימום גדול, ירדתי מייד למרפאה ולשמחתי הבדיקה הייתה תקינה ונצפה דופק, הרופא אמר לי להתחיל לקחת תמיכה של נרות פרוגסטרון (אוטרגוסטן 200 מ"ג)פעמיים ביום למשך חודש ומנוחה של יומיים. רציתי לשאול-האם דימום שכיח בהרין של הפריה?(לא היו לי דימומים בהרינות הקודמים)מה יכולה להיות הסיבה לדימום ובעיקר האם יש לי סיבה לדאגה לגבי המשך ההריון? תודה רבה על כך היותכם פה ועל המענה המקצועי והמהיר...ז.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דימום בתחילת הריון

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דימום בתחילת הריון - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    19/12/2012

שלום,דימום בהריון IVF מתרחש בשיעור די גבוה ויש לקח סיבות רבות,בין היתר נטיה להפלה,ההליך ההורמונלי,חסר יחסי בפרוגסטרון,הריונות מרובה עוברים,פגם בהשתרשות,ועוד.. יחד עם זאת אני שמח שפעלת מייד וקיבלת מענה ראוי ,ותמיכה פרוגסטטיבית,יש להניח שהתופעה תחלוף והכל ישוב על מקומו בשלום

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה

ז.
    19/12/2012

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו