מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בדיקת AMH התוצאה 0.10 .פרופ` דוד בידר20/12/2012
בת 41.עשיתי בדיקת AMH ןהתוצאה 0.10 .
מה זה אומר.?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת AMH - תגובה
פרופ' שלמה משיח20/12/2012התוצאה מאד נמוכה, אומר שהרזרבה השחלתית שלך ירודה ואת צריכה להזדרז בטיפולי הפוריות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
בדיקת AMH - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי20/12/2012ורד שלום,ללא ספק רמת ה-AMH שלך נמוכה ומעידה על רזרבה שחלתית ירודה ,ובעניין זה צודק פרופ׳ משיח שמאיץ בך לפנות לטיפול בהקדם בין היתר גם בגלל גילך,יחד עם זאת מחקר שפורסם לאחרונה בדק האם לנשים עם רמות נמוכות ביותר של AMH, פחות מ 0.1-0.4 ננוגרם למיליליטר יש בכלל סיכוי להצליח בטיפולי הפריה ולהשיג לידת תינוק חי (Weghofer et al., Hum Reprod 2011). החוקרים בדקו תוצאות טיפולים בקרב 128 נשים שעברו 254 טיפולי הפריה. בניגוד לצפוי לכאורה בקבוצה עם ערכי AMH כה נמוכים, אובחנו 20 הריונות שהובילו ל- 13 לידות חי ב- 12 נשים (זוג אחד של תאומים). ואף בקרב 58 נשים מעל גיל 42 שנה הושגו ארבעה הריונות ושתי לידות, למרות ערכיAMH נמוכים מאד. החוקרים סיכמו שגם בנשים עם רמות נמוכות באופן קיצוני של AMH, ניתן להשיג שיעורי היריון ולידה נמוכים אומנם, אבל סבירים. נראה על כן שאין מקום למנוע או להימנע מטיפולי פריון רק על סמך רמות נמוכות מאד של AMH, ויש להעריך את הסיכויים להיריון גם על פי ההיסטוריה הרפואית ובהתאם לתגובה השחלתית בעת הטיפול.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך AMH
ורד20/12/2012למרות הבדיקה ותוצאותיה בשאיבה עם הורמונים נשאבו 4 ביציות והופרו 3 עוברים מה זה אומר?ובנוסף מה הסיכוי להריון במקרה זה לאחר ההחזרת עוברים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך AMH - תגובה
פרופ' שלמה משיח20/12/2012אם הביציות היו תקינות והעוברים ללא שברים אז יש סיכוי. חשוב לדעת מה גילך כי הגיל הוא הקובע, במדה רבה, את הסיכוי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרופ משיח או אשכנזי
ענבל22/12/2012מה זאת אומרת ללא שברים????
ה AMH שלי 0.3 ואני בת 31. עברתי הפריות/ איקסי בבילינסון. החזירו לי שניי עוברים , הרופא אמר הם AB עם קצת שברים. עובר אחד לא שרד ועם העובר השני אני בחודש שביעי והכל תקין.
האם החזרת עובר עם שברים יכול לגרום להתפתחות לא תקינה? כמו במצב שלי עובר חי אבל עם איזהשהו בעיות התפתחות???
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תוצאה סבירה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי09/03/2023* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפשר שאלה גם?
מודאגת20/12/2012אני בת 37
עם AMH 0.22
ואמא לתאומים זהים מהריון ספונטני לחלוטין בגיל 29
FSH נע בין 11-1
שאיבות בין 3-7 ביציות
מה הסיכוי שלי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אפשר שאלה גם? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי21/12/2012סיכוייך סבירים למדי ,היות ולמרות הרזרבה השחלתית הנמוכה יחסית ,את עדיין בגיל בו מושג הריון בשיעור יחסית גבוה ,ואם היסטוריה פריונית נראה לי שיש לך סיכוי טוב להרות בטווח הקרוב,למרות הערכים ההורמונלים שהיצגת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך שאלה לפרופ'
מודאגת21/12/2012תודה על תשובתך המהירה
אני רשמתי טעות בנתוני ה-FSH
התכוונתי בין 11-18
עדיין סיכויי טובים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
המשך שאלה לפרופ' - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי22/12/2012שלום עדיין סיכויים סבירים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהWhat you posted made a ton of sense. However, what...
bankloan-dd.site07/03/2023What you posted made a ton of sense. However, what about this?
what if you typed a catchier post title? I am not saying
your content isn't solid., however what if you added a title that makes people want more?
I mean AMH
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהAMH
פרופ` דוד בידר08/03/2023את צריכה לשלוח את כל הפרופיל ההורמונלי על מנת לתת לך תשובה סופית, בכל מקרה התוצאה נמוכה מאוד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחשוב לראות את כל הפרופיל ההורמונלי שלך
פרופ` דוד בידר08/03/2023חשוב לראות את כל הפרופיל ההורמונלי שלך לפני החלטה מה עושים, בכל אופן הבדיקה מראה שהשחלות ללא רזרבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)