שאלה לגבי החזרה ומחלה

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• שאלה לגבי החזרה ומחלה
    אריאל
    20/12/2012

שלום,
    עברתי החודש טיפול במינון פיוריגון נמוך ואוביטרל על מנת להביא לביוץ (מבייצת לבד פעם ביובל) ואתמול החזירו לי עובר מוקפא בן 3 ימים. התוכנית היא להחזיר מחר גם בלוציסט אחד.
    העניין הוא שאני יודעת שיש ירידה באחוזי ההצלחה כשחולים ומאתמול אחרי ההחזרה התחלתי להרגיש קצת חולשה והיום כואב לי מאד הגרון ויש לי ליחה. חום אין לי, אם כבר אז אתמול היה לי חום ממש נמוך של 35.6.
    האם מה שתיארתי (הגרון) עלול לפגוע בסיכויי הקליטה?
    מה ההשפעה של מחלות על הסיכויים? או שמדובר רק על חום מעל 38?
    כמו כן אשמח אם תייעצו לי האם להחזיר את העובר הנוסף או לא.
    תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה לגבי החזרה ומחלה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה לגבי החזרה ומחלה - תגובה

פרופ' שלמה משיח
    20/12/2012

לצערי, אינני הרופא המטפל שלך ואיני יודע את ההסטוריה הרפואית שלך. באופן כללי לא הייתי מחזיר את המוקפא אם יש חשש למחלה וירלית בדרכי הנשימה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רק חידוד בבקשה

אריאל
    20/12/2012

לא יודעת אם זה וירוס בדרכי הנשימה אבל מניחה שזה וירוס כלשהו.
    כוונתך שבאופן כללי לא היית מבצע החזרה כשהאישה אינה חשה בריאה לחלוטין?

ומה לגבי ההחזרה שכבר בוצעה - אם התחלתי להרגיש לא במיטבי זמן קצר אחריה אז זה גם פוגע בסיכויי ההצלחה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רק חידוד בבקשה - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    20/12/2012

שלום,באופן כללי כל סטטוס גופני,ובמיוחד מחלה עלולים להשפיע לרעה על ההצלחה,קיימים דלקות וירליות(CMV למשל)שהשפעתן מכרעת לגבי ההריון,לכן מודק פרופ׳ משיח שמבחינת האחריות השילוחית שיש לשאלתך,עלייך להפנות את השאלה חרופא המטפל שלך שמכיר מקרוב את הנתונים שלך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו