פרוגרסטרון ריטארד בגלל כאבים בהחזרה

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• פרוגרסטרון ריטארד בגלל כאבים בהחזרה
    מישהי
    21/12/2012

שלום רב,
    עברתי הבוקר החזרת עוברים. ההחזרה היתה קצת קשה מהרגיל וטיפה כואבת, והרופאה אמרה לי שמשום כך עליי לשים לב אם יש לי כאבי התכווצויות כמו מחזור, ואם כן להזריק פרוגרסטרון ריטארד כל 3 ימים. אשמח להבין את הסיבה לכך. מה הקשר בין התכווצויות לפרוגרסטרון? ואיך אדע אם אלה כאבים חזקים מספיק? כרגע אני לא מרגישה שום התכווצויות או כאב חריג, אבל יש קצת מיחושים שנדמה לי שהיו גם בפעמים הקודמות. קשה לי עם הצורך להכריע באופן סובייקטיבי אם יש צורך בזריקות האלה.

אציין שבהחזרות הקודמות (שהניבו היריונות אגב) קיבלתי רק תמיכה וגינאלית וביום הבטא היה פרוגרסטרון ממש גבוה (גדול מ-190).
    אשמח אם תאירו את עיניי כי כרגע אני לחוצה ולא יודעת אם יש סיבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פרוגרסטרון ריטארד בגלל כאבים בהחזרה - תגובה

פרופ` דוד בידר
    21/12/2012

פרוגסטרון רטארד כל שלושה ימים נראה לי מוגזם היות ורטארד הכוונה שפועל לאורך זמן.
    הפרוגסטרון מרפה את שריר הרחם והרופאה חשבה שזה יעזור במידה ויהיו ההתכוציות של הרחם.
    אני לא חושב כך ומספיק מה שאת לוקחת וה רטארד הוא מיותר לטעמי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה. הרגעת אותי, והמשך קטן

מישהי
    21/12/2012

עוד שאלה אחת: האם כל פרוגרסטרון מרפה את הרחם או רק פרוגרסטרון ריטארד? מה בעצם ההבדל בינו לבין הנרות?
    המון תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כתבתי ממחשב אחר

מישהי
    21/12/2012

אז שם המשתמש השתנה,אבל זאת אותה שואלת :-)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה. הרגעת אותי, והמשך קטן - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    22/12/2012

לכל תכשירי הפרוגסטרון אותה מטרה ובמינון נכון כלם יעילים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו