יום 5 לאיקקלומין ועדיין הפרשות

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• יום 5 לאיקקלומין ועדיין הפרשות
    עדיה
    21/12/2012

שלום,
    פרופיל הורמונלי תקין, אך לפני שנה עברתי הפלה יזומה בשבוע 8 (ללא דופק) ולפני חודשיים עברתי צילום רחם ואחריו היה לי הריון כימי שנפל ביום 40. מאז קיימנו יחסי מין סדירים, וביום 30 הופיע מחזור, יש לציין עם הרבה קרישים ואף רקמה ורודה. לא היה הריון החודש לפי בדיקת דם. הבעיה היא שהיום אני כבר 9 יום לאחר המחזור וביום 5 לאיקקלומין (כדור אחד) ועדיין יש לי הפרשות חומות ורדרדות שקופות (כבר כמה ימים עם הפרשות כאלה). זה מלווה בתחושה מסויימת באזור הרחם.
    האם זה אומר שהמחזור עדיין לא נגמר והגוף עוד מתנקה? האם זה קשור לאיקקלומין (זו פעם ראשונה שלי)? מה הבעיה אצלי?

תודה רבה ושבת שלום,
    עדיה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יום 5 לאיקקלומין ועדיין הפרשות - תגובה

פרופ' שלמה משיח
    21/12/2012

כמובן שאין ביכולתנו להגיש תשובה יסודית היות ופרטי המקרה חלקיים: באופן כללי דימום כזה יכול לנבוע משארית השליה ברחם. אפשרות זו יש לשלול על ידי בדיקת א. ס. ובטא. אלשרות שניה היא שהוסת לא הסתיימה. זה נתן לאבחן על ידי בדיקה הורמןנלית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו