בריאות האישה

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• בריאות האישה
    לולי
    23/12/2012

היי רציתי לשאול שאלה.. ב 10.1 יש לי פגישה לבריאות האישה על פי מה קובעים איזה טיפול עליי לעבור? הרופא המליץ על הפריה חוץ גופית.. על פי מה מחליטים?
    והוא אמר לי שבמידה ואני אצטרך לבצע זריקות לעצמי במשך 12 אז בשאיבת ביציות חשוב שבעלי יעשה באותו יום את הניתוח ושלא יצטרכו להקפיא את הזרעים כי איכות הזרע יורדת.. האם זה באמת משנה!???

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בריאות האישה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בריאות האישה - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    23/12/2012

שלום,לפי הבנתי מתוכן דברייך ,עלייך לעבור הפריה חוץ גופית לקבלת ביציות,ובמועד שאיבת הביציות על בעלך לעבור פרוצדורה ניתוחית-TESA,TESEעל מנת לקבל זרע ולבצע הפריה במחזור טרי.ביצוע הליך טרי עשוי להניב שיעור גבוה יותר של הריונות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הפריות

לולי
    23/12/2012

תודה על תשובתך.. אבל על פי מה מחליטים איזה טיפול עליי לעבור הרופא ראה את הבדיקת זרע והמליץ על הפריה חוץ גופית.. האם במרכז לבריאות האישה ימליצו על טיפול אחר? כי קראתי באינטרנט ועל פי הבעיה אני אמורה לעבור הפריה תוך רחמית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הפריות - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    23/12/2012

ההוראות לטיפול הפריה חוץ גופית הן חד משמעיות ולכן ההמלצה של הרופא שהמליץ לך וההמלצה של הרופא בבריאות האישה יהייה זהה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו