מודאגת

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• מודאגת
    ויקי
    23/12/2012

לפני 5 שבועות עברתי הליך גרידה בשבוע 10 (דופק העובר פסק), בת 43 לאחר הפריה ראשונה. במעקב אולטרסאונד אצל הרופא אחרי שבועיים מהגרידה הוא אמר שהוא רואה דם ברחם ורקמת הריון,
    אני לא דיממתי כלל לאחר הגרידה. הרופא רוצה להמתין שיעברו 6 שבועות מהגרידה כדי להחליט מה לעשות.
    1. האם זה אומר שאצטרך לעבור גרידה נוספת ושלא אקבל מחזור אחרי 6 שבועות, רציתי לחזור לטיפולי הפוריות (יש לי 3 עוברים מוקפאים) ?
    2. האם אני צריכה כבר לחזור לטיפול של מומחה הפוריות וליידע אותו בכל, למרות שלא קיבלתי מחזור ולמרות שיש עדיין רקמת הריון ברחם (כרגע נמצאת במעקב של הגניקולוג שלי) ?
    3. האם זה יעכב את המשך הטיפולים שלי ?

תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מודאגת

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מודאגת - תגובה

פרופ' שלמה משיח
    23/12/2012

חשד לשארית ברחם דורש פעולה בהקדם. היות ועברו 5 שבועות מההפלה, הייתי מציע לפנות למומחה פוריות שיש לו גם מיומנות בהיסטרוסקופיה: אם אומנם יש שארית יש לסלקה בהקדם, רצוי בצורה עדינה ובאמצעות היסטרוסקופיה ולא בגריה. פעילות נכונה תמנע סכנה של היתדבקויות בחלל הרחם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו