הפרשות חומות אחרי החזרת עוברים

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• הפרשות חומות אחרי החזרת עוברים
    א.ק.
    24/12/2012

לרופאים שלום.
    בתאריך 11/12/12 (יום שלישי) עברתי שאיבה וב- 13/12/12 הוחזרו 3 עוברים. מקבלת אנדומטרין 3 - נר אחד 3 פעמים ביום. מיום שלישי ה- 18/12/12 בערך התחילו לי יחד עם הפרשות שאריות של הכדור גם הפרשות חומות בהירות בכמות מועטה ונמשך עד היום (מחר בדיקת בטא). ממה זה נובע? בנוסף בערך ממועד השאיבה ועד שלשום היה לי גודש בחזה והחזה ממש כאב - היום כמעט הכל עבר - מה ההסבר לכך?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפרשות חומות אחרי החזרת עוברים - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    25/12/2012

שלום,יתכן והנרות גרמו לגירוי מקומי של צואר הרחם ,יתכן ותחושת הירידה של הגודש בחזה יהנה סובייקטיבית או מבשרת קבלת מחזור קרוב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשך - מה עוד ניתן לעשות?

א.ק.
    25/12/2012

לצערי קיבלתי תשובת בטא שלילית. אני בת 31, פוליציסטית, בעברי הריון כימי לפני 4 שנים והריון אקטופי אחרי טיפול באיקקלומין והזרעה - לפני 3 שנים שלאחריו עברתי צילום רחם שפרט למעבר מינימלי בחצוצרה בה היה ההריון האקטופי - הכל תקין. עברתי היסטרוסקופיה - נפתחו הדבקויות שהיו בצוואר הרחם ופרט לכך הכל תקין, עברתי בירור קרישיות - Beta 2 glycoprotein חיובי (אם כי די גבולי) בעקבות כך מקבלת קלקסן מיום החזרת עוברים. קריוטיפ שלי ושל בעלי תקין, זרע - תקין. עברתי עד עכשיו 4 החזרות טריים (האחרונה מביניהם ביחידה אחרת) ו-3 קפואים - שום דבר לא נקלט - הכל בפרוטוקול קצר. עצתכם - אילו עוד בדיקות ניתן לעשות על מנת לבדוק מדוע העוברים לא משתרשים? מרגישה מיואשת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מקפיצה

א.ק.
    25/12/2012

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשך - מה עוד ניתן לעשות? - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    25/12/2012

שלום,יש לשקול ביצוע צילום רחם חוזר,היות ואם במשך הזמן החצוצרה הבעייתית נחסמה ונגרם הידרוסלפינגס הדבר מפחית ב-50% את ההיקלטות להיריון מ-IVF

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו