מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- כאבי בטןנטלי07/03/2008
בתאריך 3.3 יום שני עשיתי החזרת עוברים מוקפאים(כתבתי לך על זה).
היום בבוקר יום שישי ה7.3 קמתי עם כאבי בטן בבטן התחתונה כמו כאבי מחזור...
את המחזור אני אמורה לקבל רק בעוד שבוע ביום שישי הבא14.3
השאלה שלי היא האם בגלל ההחזרה המחזור יכול להקדים לי?
האם יש לי טעם להלחץ מהכאבי בטן שקמתי איתם?
או שאלו יכולים להיות כאבי בטן מההחזרה?
אני יודעת שאלו שאלות שאי אפשר לענות עליהן כל כך כי כל אחת והגוף שלה אני פשוט ממש בלחץ
ורציתי לדעת אם יש לי טעם..
תודה...תודה....תודה....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי בטן
נטלי07/03/2008אני בדרך כלל מקבלת מחזור אחרי 30-28 יום בין מחזור למחזור...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאבי בטן
פרופ' שחר קול07/03/2008לא נראה קשר בין החזרת העוברים לבין הכאבים.
אם את נוטלת תרופות המכילות אסטרדיול ופרוגסטרון את לא אמורה לקבל מחזור.
יש להמשיך בתכנית הטיפול ללא שינוי, ולבצע בדיקת דם להריון במועד שנאמר לך.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך כאבי בטן
נטלי07/03/2008אני נוטלת פרוגינובה 2 מ"ג 3 פעמים ביום....
הרופא שלי אמר לי להמשיך עם זה עד הבדיקת דם שאני אמורה לבצע ביום שני הבא 17.3...
זה אומר שכל עוד אני עם הפרוגינובה לא אקבל מחזור?
כי לפיי החישובים שלי אמורה לקבל מחזור ב14 לחודש ולקחת את הכדורים עד ה 17 לחודש....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך...
נטלי07/03/2008ואני גם שמה פעמיים ביום
בוקר וערב crinone 8% עד הבדיקת דם...
אני לא יודעת אם זה קשור אבל רציתי שתדע(:
תודה שוב על הכל....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאבי בטן
פרופ' שחר קול07/03/2008יש לשער שאת נוטלת גם תכשיר המכיל פרוגסטרון בנוסף לפרוגינובה.
נטילת אסטרדיול ופרוגסטרון אמורה למנוע מחזור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
נטלי07/03/2008אני נוטלת רק את הפרוגינובה 3 פעמים ביום!!
זה מה שהרופא שלי אמר לי לקחת עד הבדיקת דם...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
פרופ' שחר קול08/03/2008לא ברור. מחזור הפשרה חייב לכלול מקור של פרוגסטרון.
האם בוצע על בסיס מחזור טבעי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשל כאבי בטן
נטלי08/03/2008לא הבנתי כל כך את הכוונה שלך !
בתאריך 16.2 קבלתי מחזור טבעי וביום השלישי של המחזור התחלתי לקחת את הפרוגינובה
כ3כדורים ביום... וב3.3 בוצעה ההחזרת מוקפאים...
חוץ מהפרוגינובה לא נטלתי שום כדורים....
האם מה שהרופא שלי אמר לי לעשות זה אכן נכון או שהייתי אמורה ליטול עוד סוג של כדורים..
תודה(:* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנטלי שלום
פרופ' שחר קול09/03/2008מציע שתשוחחי עם הרופא שלך לגבי תכנית הטיפול.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
נטלי09/03/2008עכשיו אני לחוצה..
מה אני אמורה להגיד לו?
אם זה מה שהוא נתן לי כנראה שזה מה שהוא חושב לנכון שאני צריכה לקחת...
מה אתה מציע שאגיד לו?
אני לא יכולה להגיד לו שהוא נתן לי המשך טיפול לא נכון....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
פרופ' שחר קול10/03/2008יתכן ויש כאן אי הבנה או "קצר" בתקשורת.
מציע לחזור עם הרופא על תכנית הטיפול.
רק שיחה בינכם עשויה להבהיר את הדברים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)