מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שחלותלולי25/12/2012
הייתי אצל הרופא הוא עשה לי אולטרסאונד וראה שהרירית שלי עבה ואמר לי שיש לי שחלות פוליציסטיות.. הוא נתן לי כדור שמוריד את עובי הרירית.. מה זה אומר שחלות פוליציסטיות ממה זה נובע?! ואם אחרי הכדור זה לא חוזר או שזה בעיה לכל הזמן?!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שחלות - תגובה
פרופ' שלמה משיח25/12/2012כדאי שתכנסי לויקיפדיה שם תמצאי הרבה חומר על שחלות פוליציסטיות.
בקצרה: יש תסמונת מלאה של שחלות פוליציסטיות ויש חלקית. בכל מקרה יש צורך במצב שבו יש הפרעות ביוץ ובא. ס. רואים בהיקף השחלה הרבה זקיקים קטנים. בניסף עלולה להיות נטיה להשמנה, אקנאה, יתר לחץ דם , סכרת, שעור יתר.
הטיפול בפוריות מתרכז בהשריית ביות. הטיפול מתחיל בכדורי איקאכלומין , ממשיך עם זריקות גונדוטרופינים ומגיע לשיאו בהפריה חוץ גופית. השחלות הפוליציסטיות רגישות מאד לטיפול בהשריית ביוץ ויש להיזהר ולהימנע מתסמונת גרוי היתר השחלתי ומהריון מרובה עוברים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשחלות המשך
לולי25/12/2012תודה על תשובתך.. זאת אומרת שאם אני עוברת הפריה חוץ גופית ומכניסים לי 2 עוברים ושניהם נקלטים אז זה מסוכן?! מה אני אמורה לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשחלות המשך - תגובה
פרופ' שלמה משיח26/12/2012לצערי לא הבנת. אם נותנים לך פרוטוקול מתון אז אין סכנה או הסכנה מעטה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרוטוקול
לולי26/12/2012היי בהמשך לתשובתך לשאלתי.. מהו פרוטוקול מתון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשחלותתת
לולי25/12/2012מה יכול לנבוע תסמונת גירוי היתר השחלתי?! מה זה אומר
רשמת לי בתשובה לשאלי שיש להמנע מזה .. מה זאת אומרת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שחלותתת - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי25/12/2012גירוי יתר שחלתי נגרם בעקבות הטיפול ההורמונלי להשראת הביוץ היכול לעורר תגובה מסיבית הן מבחינת מספר הזקיקים והן מבחינת התגובה ההורמונלית במיוחד בקרב נשים צעירוצ עם שחלות פוליציסטיות ,מצב המביא לשינוי במאזן הנוזלים בגוף ,ודליפת נוזלים מכלי הדם לחללי הגוף-חלל הבטן ,בית החזה,ובעוטף הלב דבר הגורם לפגיעה מערכתית קשה ,ויכול אפילו לסכן חיים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשחלות
לולי26/12/2012היי שאני מגיעה לפגישה ראשונה ב 10.1 למרכז לבריאות האישה אני צריכה להגיד להם שיש לי שחלות פוליציסטיות? או שהם כבר ידעו?!
והאם יש הפריה מסוימת אחת שצריך לעבור בגלל שאני סובת מהשחלות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שחלות - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי26/12/2012לולי רופא פריון אמור לזהות את הבעיות שלך ולטפל בך בהתאם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)