פחד לשיליה נעוצה

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• פחד לשיליה נעוצה
    רחלי
    26/12/2012

לרופאים היקרים שלום אני בשבוע 11 להריוני ובעברי לפני 11 שנה עברתי ניתוח קיסרי ולפני 4 שנים הפלה לפני יומיים עקב דימום שנוצר לי הייתי בבית החולים ושם ניצפתה המטומה 16 מ"מ ושיליית פתח קדמית אני מאו ד לחוצה ולא רגועה כי הבנתי שבמידה ויש שילית פתח והיא קדמית ובדיעבד אם אישה עברה ניתוח קיסרי עלול להיווצר שליה נעוצה שאלתי היא כזאת מתי כן אפשר לדעת האם השליה נעוצה או לא דבר נוסף האם לאור ממצאים אלו לא מומלץ להפיל בגלל שליית פתח קדמית דבר אחרון שרציתי לדעת במידה ויש שליה נעוצה ומיילדים קיסרי מה הסיכוי לאבד את הרחם אני כל כך מוטרדת יש מצב שהיא תיהיא שליה לא נעוצה ???
    יש לציין שכבר בשבוע 5 להריון הרגשתי התכווצויות חזקות והכתמות חומות רק שלפני יומיים התחיל דימום מסיבי שנכון לעכשין נפסק יש לציין שהעובר תואם לגילו עם תנועות ודופק

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פחד לשיליה נעוצה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פחד לשיליה נעוצה - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    26/12/2012

שלום רחלי,ברצוני להרגיע אותך,לא ניתן לדבר בשבוע 11על שיליית פתח,צריך לבחון את הנושא בשלבי הריון מתקדמים יותר,בינתיים עם צמיחת הרחם הסיכוי שהשיליה תנדוד וומיקומה ישתנה רב ביותר(60-70%),וכמובן אין לדבר בשלב זה על שיליה נעוצה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו