דיכוי המערכת בפרוטוקול ארוך

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• דיכוי המערכת בפרוטוקול ארוך
    שקד
    26/12/2012

הי אני בת 32, IVF ראשון שנקלט לפני שנתיים בעקבותיו נולד לי ילד שיהיה בריא.עכשיו התחלנו טיפול חדש. פרוטוןקול ארוך. לא התחלתי דקא ביום ה21 היות והביוץ לא היה , ביום ה25 הפרוגסטרון היה על 11 והרופא אמר לי להתחיל יומיים לאחר מכן.שהתחלתי משום מה התחילו לי הכתמות כבר ומאז בעצם כבר עשרה ימים בערך יש לי הכתמות באות והולכות לא ממש נראה כמו ממש מחזור, ולאחר 10 ימים הייתי צריכה לעשות בדיקת דם לבידקת דיכוי המערכת ואומנם באולטרסאונד לא היה זקיקים ורירית 6 ממ אבל היה נוזל והערכים היו אסטרדיול 393 ופרוגסטרון 77. יום לאחר מכן ירד פגורסטרון ל68.
    עצם זה שהמחזור לא היה כהרגלו ומשהו היה שונה מסביר את זה שהערכים טרם ירדו?ובכלל מה זה אומר?איך יכול להיות שהמחזור הזה לא היה מחזור ממש (אציין שבדקתי בטא ואיני בהריון). לא מבינה מה זה הדימום המוזר הזה בניגוב וההתכמות כבר כ-10 ימים ואיך המערכת עדיין הורמונלית טרם דוכאה.
    מהניסיון שלך מה זה אומר?ולמה המחזור לא ממש רגיל?תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דיכוי המערכת בפרוטוקול ארוך - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    26/12/2012

שלום לילך,אל דאגה הדיכוי ההורמונלי באמצעות הדקפפטיל יעפיל על הגירוי בעקבות הביוץ החזק שלך והמטרה תושג תוך מספר ימים,אגב צריך לשלול קיומה של ציסטה שחלתית המפרישה הוורמונים-בעיקר פרוגסטרון(persistent corpus lutrum)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשך לתשובתך- אנא ענו לי

שקד
    27/12/2012

רשמת שבטח יקח עוד כמה ימים לדיכוי לפי התיאור שתארתי.
    בכל אופן רשמת אפשרות לציסטה שחלתית, אבל עשיתי לפני שלושה ימים מעקב זקיקים ולא ראו שום דבר כזה מה שראו במעקב היה שתי שחלות ללא זקיקים משמעותיים בתוכן, רירית 6.3 ממ ונוזל בכמות בינונית..אז זה אומר שאין ציסטה נכון?אחרת היו רואים?
    רואים אותה ככ במעקב זקיקים?
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשך לתשובתך- אנא ענו לי - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    28/12/2012

שלום לילך,המשיכי את הדקפפטיל ,ובצעי ביום א בדיקה ל-E2 ופרוגסטרון כדי לקבל מידע על הסטטוס ההורמונלי שלך בעקבות הדיכוי הממושך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו