מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שאלה שמענינת אותיאצילה26/12/2012
היי הייתי רוצה לדעת מי עונה לשאלות פה בפורום?
האם זה באמת אותם רופאים גדולים כמשיח ואשכנזי?
או מתמחים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ברור!!!! מה נראה לך מתחזים?
מודאגת26/12/2012הרופאים הם חמשת רופאים מופלאים
שרושמים בצרוף התמונה שלהם בראשית העמוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה5 מלאכים בלבן עונים לנו בהתנדבות
שירה26/12/2012ובמסירות
זו ההזדמנות להגיד שוב תודה על כל הקדשת הזמן. אתם מצילים אותנו בתשובותיכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
5 מלאכים בלבן עונים לנו בהתנדבות - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי26/12/2012תודה מקרב לב על הכרת התודה,והמילים החמות
פרופ׳ אשכנזי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוואו צודקת כמה חשוב לעצור ולהודות
זוהר27/12/2012ובהזדמנות זאת אני מצטרפת לתודה, להכרת הטוב. על המענה היעיל האמין והמהיר!
ה' יברך אתכם בכל טוב!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחמישה מלאכים שליחי ה' עונים לנו
שרונה26/12/2012עוזרים ומעודדית!בשבת בערב בלילה בחגים בכל זמן !!!!דרכם אני אישית הבנתי למי אני צריכה לפנות לגבי משהו מסוים ותודה לאל נפטרה הבעיה!ובהזדמנות זו תודה תודה תודה יישר כוח ה' יצליח לכם הכל אמן ואמןם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיוק! אין כמוהם, 24 שעות עונים
שירה27/12/2012חגים, שלגים, קור, חום, שבתות... מרגיעים ומכוונים!
תודהההההההההה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיוק! אין כמוהם, 24 שעות עונים - תגובה
פרופ` דוד בידר27/12/2012שלגים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחחחח השלגים בקייב כאילו שאתה טס
נועה27/12/2012לשם להביאי לנו עוברים!!!! אין כמוך!!!!וכמוכם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן פרופסור בידר.. שלגים חה חה
שירה27/12/2012בקייב יש שלגים :-) ופה יש לנו את אתר החרמון ועם טיפת מזל אז גם שלג בירושלים
אין אין כמוך! הכי מצחיק................
אומרים שצחוק טוב לפוריות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם בשלגים!!
מודאגת27/12/2012כשאתה נוסע להביא לנו את העוברים המופלאים!!
אין עליך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה שמענינת אותי - תגובה
פרופ' שלמה משיח27/12/2012יקירותינו.
היות ואנו מודעים מאד לצורך בהבנה ובשיתוף מלא של הפציינטיות, כולנו: 5 רופאים בכירים, מנסים להקצות זמננו למענה לשאלותיכן. אין אנו משתמשים במתמחינו לצורך זאת. אנו מקווים שאתן אומנם מפיקות תועלת.
המשך שיתוף פעולה.
פרופ. משיח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרופסור משיח המלאך
שירה27/12/2012בטח שמפיקות את המירב מתשובותיכם!
אתם פשוט מצילים אותנו....... נותנים לנו עזרה והכוונה ומרגיעים אותנו !! אתם מלאכים ותודה ובכלל כבוד גדול שיש את האופציה לכתוב לרופאים תותחים ומובילים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכמה פעמים בערבי שבת חג שאנחנו לא
שרונה27/12/2012יודעות להזריק או לא , סתם מרגישות שצריכות עוד דעה ! עוד מישהו שיקרא ויבין אותנו אתם מופלאיים ומיוחדים!!! יישר כוח מאחלת לכם בריאות ואושר !!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהברור שאתם נותנים לנו גם ידע גם
טלי28/12/2012מעודדים תשובות שאין לנו עם מי לדבר או לשאול ולא תמיד מי שאנחנו מטופלות זמין לנו או אחיות !אגב אני באופן אישי נכנסת לכאן גם כאין לי שאלות ודרך שאלות של בנות אחרות אני משכילה. ויתרה מכך כתבתי בעבר את הבעיה שלי ודרכם הבנתי למי אני צריכה לפנות ואיזה בדיקות אני צריכה לבקש ואכן כך עשיתי ועכשיו תודה לאל ולכם אני בבטא שניה תקינה !!! אז מכאן אני מאחלת לכם בריאות אושר והמון הצלחות בחיים האישים ובכלל !!שבת נהדרת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ברור שאתם נותנים לנו גם ידע גם - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי28/12/2012לכל הנשים והמטופלות היקרות
מחמם את הלב לקרוא את התגובות הנפלאות,ואת הכרת תודתכן על ההשקעה שלנו-היה שווה כל מאמץ והשקעה,תודה מקרב הלב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזו לא פעם ראשונה שאני מודה
שלי28/12/2012לכולכם
ושרשור כזה הוא שוב הזדמנות נהדרת.
תהליך הפריון הוא תהליך כה מורכב וקשה. הן נפשית והן פיזית.הן כלכלית והן אנושית.
קורה לא פעם שבמגעינו עם הרופאים- אני מקבלות הוראות ולא זוכות ליחס מעבר.
אם מדובר בזמינות לשאלות חירום שצצות,אם במענה נרחב לשאלותינו המפורטות ואם סתם ביחס אנושי.
לא פעם חשתי שמתייחסים אליי כמו פיון קטן במערכת.
אני יודעת שלרוב זה לא נובע מרוע או אטימות. לרוב מדובר באילוצי מערכת,עומס רב ואולי גם שחיקה.
ואז גיליתי את הפורום המדהים מדהים הזה.
כאן תמיד קיבלתי מענה רחב ומרחיב לכל שאלה ששאלתי טיפשית או מנג'סת ככל שתהיה.
ולא רק זה,אלא,ובעיקר- המהירות בהם אתם עונים כאן,היא היא שגרמה לי כל פעם לשפשף את עיני בחוסר אמון,שיש רופאים כמוכם.
באמת שלא נתקלתי מעולם בפורום כזה ואני שוב רוצה לברך את כולכם אחד אחד.
קראו לכם מלאכים בלבן ואני חותמת על התואר הזה.
אותי הצלתי לא פעם בזמנים קשים ולחוצים.
וכל זאת מבלי שהכרתי אף אחד מכם אישית. הכל מעבר למקלדת,בזמנכם הפנוי ובכל שעה משעות היום.
שאפו שאפו שאפו
ותודה מקרב לב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכבוד גדול להיענות ע"י רופאים תותחים
שיר28/12/2012והמובילים! אתם מסייעים ומהווים אוזן קשבת לכולנו
מטופלות הפריון.
פשוט מדהימים!!!!!!!! תודה לכולכם! פשוט מצדיעה לכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)