פרופ משיח פרופ אשכנזי בבקשה...

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• פרופ משיח פרופ אשכנזי בבקשה...
    לי
    27/12/2012

קודם כל תודה רבה לכם על היענותכם בפורום!
    קצת היסטוריה: לי ולבעלי ילד בן שנתיים (הריון ספונטני), ומנסים כשנה להרות. עשיתי צילום רחם והיסטרו' - תקינים. המחזור שלי לא סדיר כלל (הין 39-51 יום). בדיקת זרע של בעלי היתה ממוצע מינוס (לא מצטיין לדברי הרופא) ואנחנו ממתינים למחזור על מנת להתחיל הזרעות.
    אני בודקת בסטיקים שנמכרים בבתי המרקחת את הביוץ והוא טרם הופיע (אני ביום 25 למחזור). הרופא שלי הציע לי לקחת פרוברה על מנת לקבל.
    שאלתי: האם עדיף לי להמתין בסבלנות לביוץ ולמחזור? האם נטילת הורמונים יכולה להשפיע על הטיפול ההורמונלי בהזרעות? וכיצד?

אשמח לשמוע את המלצתכם?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פרופ משיח פרופ אשכנזי בבקשה... - תגובה

פרופ' שלמה משיח
    27/12/2012

לפי החומר המועט שחשפת אני משער שיש לכם בעיה כפולה: אצלך בעית ביוץ ואצל בעלך זרע באיכות בינונית. הטיפול במקרים אלו הוא השריית ביוץ בטיםול תרופתי והשבחת הזרע והזרקה תוך רחמית. באשר לשאלה של המחזור החודש, היא לא כל כך מרכזית והייתי מציע לפנות לרופא פוריות כדי שיתן טיפול סדור ומודרג.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פרופ משיח פרופ אשכנזי בבקשה... - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    27/12/2012

שלום לי לאור העובדה שאת מנסה להרות מזה שנה ללא הצלחה ונתוני הזרע בעייתיים במקצת ,ובנוסף המחזור לא סדיר,ויתכן שישנה גם בעיה עם הביוץ שלך,ללא ספק הגישה המועדפת הינה לגרום להופעת המחזור,ולהתחיל במחזור טיפול להשראת הביוץ+הזרעות תוך רחמיות במועד הביוץ ,בתנאים אלו סיכוייך להרות הינם פי חמש מאשר בנסיונות להתרחשות הריון ספונטני ללא כל טיפול

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו