לפני הטיפול הבא?

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• לפני הטיפול הבא?
    shir
    27/12/2012

בת 39 וחצי, ללא ילדים, אחרי 5 IVF, ארבעה בפרוטוקול קצר, והפרוטוקול האחרון (פרוטוקול ארוך) התחיל ביום הראשון למחזור עם דקה 0.1, ולאחר כשבועיים הזרקת מנוגון וגונאל. נשאבו 5 ביציות, הופרו 3, אף אחת לא נקלטה. לאחר 12 ימים מההחזרה קיבלתי מחזור, שנמשך כשבועיים. מאז סיום הדימום של המחזור הקודם (לאחר ההחזרה) עברו חודשיים וטרם קיבלתי מחזור. לאחר התייעצות עם רופא, הומלץ לי לבצע צילום רחם, שאמור להתבצע לאחר המחזור. מתי אני אמורה לקבל את המחזור הבא? אני רוצה לטוס לחו"ל למשך שבועיים ומפחדת לקבל כשאני שם, ואז לא אוכל לבצע את צילום הרחם בזמן. האם ניתן להתחיל מחזור טיפול חדש באותו חודש שבו בוצע צילום הרחם, או שמכיוון שהצילום מבוצע לאחר סיום המחזור, אותו חודש כבר אבוד? האם אפשר לעשות פיפל בסמוך לביצוע צילום הרחם?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לפני הטיפול הבא?

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לפני הטיפול הבא? - תגובה

פרופ` דוד בידר
    27/12/2012

תעשי בדיקת דם לאסטרוגן ו׳ פרוגסטרון ואז נדע מה קורה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך..

shir
    28/12/2012

בינתיים, קיבלתי היום (יום שישי) מחזור. אני אמורה לטוס ביום ראשון הבא למשך שלושה שבועות. האם אפשר וכדאי לעשות את צילום הרחם ביום רביעי/חמישי הקרוב? סביר להניח שעד אז כבר לא יהיה דימום, או שיהיה דימום חלש מאוד. האם יש מגבלה כלשהי לטוס לאחר צילום רחם?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך.. - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    29/12/2012

שיר שלום,אין בעיה לבצע בשבוע הבא את צילום הרים ולטוס שלושה ימים לאחר מכן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו