מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- כמה ימים לוקח לפרגניל להתנקות מהגוףמיכל27/12/2012
שלום ,
אני אחרי החזרת עוברים שבוצעה בתאריך 16/12 , לפני 12 יום .
ב- 22/12 לפני 5 ימים הזרקתי פרגניל בפעם האחרונה ....
היום עשיתי בדיקה ביתית ויש פס היריון חלש .
האם זה מההשפעה של הפרגניל ??
יכול להיות שהבדיקה כזו רגישה לפרגניל ? ...
בבקשה תענו לי ... אני במתחחח
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כמה ימים לוקח לפרגניל להתנקות מהגוף - תגובה
פרופ` דוד בידר28/12/20124-5 ימים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרגניל ובדיקת היריון
מיכל28/12/2012אז זה אומר שיכול להיות שזה היריון ולא השפעת הפרגניל אם לקחתי לפני 5 ימים ???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסליחה שחולקת על הרופא
שלי28/12/2012וסליחה שמבאסת אותך-
אצלי 5 ימים אחרי פרגניל יצאה בטא 72!
למחרת הבטא הייתה 35,למחרת 19 ויום אח"כ 2.
הרופא המטפל+מנהל המחלקה אמרו חד משמעית שאלו היו שאריות של הפרגניל (ולקחתי רק חצי!!)
הסיבה שאמר כך ושזה לא היה כימי היא קצב ירידת הבטא שבמשך 4 ימים ירדה כל יום בחצי עד שהתאפסה.
אז תארי לך שפרגניל יכול להשפיע עד לבטא 72,בטח שיכול להשפיע על בדיקה ביתית.
מצטערת לבאס
אבל עדיין לא אומר שאת לא בהריון.
רק חשוב לי לאמר שרוב הרופאםי אומרים שפרגניל ואוביטרל מתפוגגים לאחר מינימום 10 ימים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסליחה שחולקת
מיכל28/12/2012היי, הבדיקות הביתיות מזהות הריון מעל בטא 200 , זה מופיע על רובן וגם באינטרנט באתרים של החברות המייצרות מופיע שהבטא שנמדדת בבדיקות ביתיות היא מעל 200
שבת שלום, אורית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסליחה ששוב חולקת
שלי28/12/2012מכיוון שתמיד כשאני בודקת עם בדיקה ביתית גם בטא,אז יצא לא פעם שעם בטא נמוכה (בהריון האחרון בטא 46) המקלון כבר זיהה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהממש לא נכון!
מודאגת28/12/2012כל הבדיקות של יס אור נו בודקות מפחות
הדיירקט מ-50
האקספרס מ-25
והפרפשיונל מ-10
של מקלון הזה מ-25
וזה גם החברה אומרת וגם מנסיון!!
יש בנות שפשוט הריכוז בשתן שונה מהדם והם פחות רגישות עבורם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ממש לא נכון! - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי28/12/2012כדי לבסס תשובת ביטה חיובית,הבדיקה צריכה להילקח לפחות שבוע מזריקת הפריגניל היות והקלירנס של ה-(HCG (5000 הוא 5-6 ימים,בנוסף יש לצפות עליה בערך הביטה בבדיקה החוזרת.
הרגישות של מאבית הבדיקות הביתיות הינה בערך מעל 50 יחידות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלי נשאר 9,10 ימים גם האוביטרל
מודאגת28/12/2012מחזיקה לך אצבעות שזה בכל זאת הריון
תעדכני אותנו!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרגניל ובדיקת היריון
מיכל28/12/2012תודה רבה ...
מקווה שכולכם צודקים ושאני אהיה בהיריון :-)
אני לא בטוחה שאתאפק עד יום שלישי לבדיקת דם כפי שהרופא הנחה אותי .... ובטח אעבור בסופר פארם לרכוש לי עוד כמה בדיקות ביתיות :-)
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)