ivf הפריה חוץ גופנית

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• ivf הפריה חוץ גופנית
    לולה 26
    28/12/2012

שלום רב
    אני אמורה לעבור החודש הפריה חוץ גופנית.. והייתה לי בעיה בחודש שעבר שלא הייתי מחוסנת לאדמת.. אז ביקשו ממני לחסן ולהתחיל בתהליך ההפריה אחר כך.. וכן קיבלתי שני חיסונים לאדמת הראשון לפני חודש והשני השבוע שעבר.. ועדיין לא קיבלתי מחזור החודש אני באיחור של 11 ימים ואין הריון.. ואמרו לי האחיות שברגע שאני מקבלת מחזור אני צריכה להתקשר כדי להתחיל לקחת כדורים וזריקות.. והיום הוא יום שישי ואני מרגישה שאני אקבל היום או מקסימוום מחר.. וכפי שיודעים מחר והיום לא עובדים.. אז שאלתי היא מה לעשות עכשיו והאם אני מפספסת החודש את הטיפול? וכשדיברתי עם האחיות בחודש שעבר אמרו לי שאני צריכה לקבל " דיקפפטיל 0.1 ו עט גונל אף ו אוביטרל " והשאלה שלי מתי לוקחים תרופות וזריקות אלה.. ברגע שמקבלים מחזוור או אח"כ.. תדריכו אותי אני לא רוצה לפספס החודש.. בבקשה..
    ותודה לכם מראש
    דנה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ivf הפריה חוץ גופנית

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שמות התרופות והזריקות

לולה 26
    28/12/2012

צילמתי את המרשמים שנתנו לי
    שאלתי מתי יש לקחת כל תרופה ותרופה באיזה ימים של המחזור??
    ותודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך...

לולה 26
    28/12/2012

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך...

לולה 26
    28/12/2012

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ivf הפריה חוץ גופנית - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    28/12/2012

שלום דנה,בד״כ אם מדובר בפרוטוקול קצר עם דקפפטיל,מתחילים אותו ביום12למחזור,כך שאם תקבלי מחזור תתחילי להזריק דקפפטיל 0.1 למשך היומיים הראשונים ובהמשך צרי קשר לקבל את מינון הגונל שאת צריכה לקבל יחד עם הדרפפטיל החל מהיום השישי למחזור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו