התקף אסטמה ממש דחוף!!!

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• התקף אסטמה ממש דחוף!!!
    שיראל
    28/12/2012

היי
    אני כמעט שבועיים אחרי החזרה ומאחר לי המחזור ב4 ימים האם מותר לי לעשות אינהלציה ולמרוח בנגיי?
    שאלה נוספת עשיתי אתמול בדיקה של מקלון הזהב והיא יצאה שלילית ובינתיים המחזור שלי מאחר אך יש התכווצויות האם זה הגיוני? ואם כן ממה זה נובע?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התקף אסטמה ממש דחוף!!!

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התקף אסטמה ממש דחוף!!! - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    28/12/2012

שיראלמאין בעיה עם איהלציה ,כאבים המדמים כאבי מחזור יכולים להתרחש לקראת וסת אולם כאבים בבטן התחתונה יכולים להתרחש גם בתהליך ההריוני הראשוני

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה אבל משהו שלא הבנתי

שיראל
    28/12/2012

1. האם מותר להשתמש בבנגיי?
    2. האם האיחור יכול לא להיווצר כתוצאה מהמחזור?
    3. יכול להיות שנקלטתי והבדיקה לא מזהה זאת?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה אבל משהו שלא הבנתי - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    29/12/2012

שלום
    1.להלן החומרים הפעילים במשחת הבנגיי
    The active ingredients vary by the version of the product.
    Bengay: Original contains 15% Methyl Salicylate and 10% Menthol
    Bengay: Muscle Pain/Ultra Strength contains 30% Methyl Salicylate, 10%' Menthol, and 4% Camphor.
    Bengay: Ice Extra Strength contains 10% Menthol.
    Bengay: Muscle Pain/No Odor contains 15% Triethanolamine Salicylate.
    Bengay: Arthritis Extra Strength 30% Methyl Salicylate and 8%Menthol.Methyl salicylate can be toxic if the cream is used in excess or
    ניתן לקחת את המשחה בזהירות מירבית ורק אם יש צורך,ולאחר שיחה עם הרופא על היתרונות מול הסכנות,יאפ בהל זאת משתמשים יש לקחת במינון מוגבל ,בזמן הריון או הנקה,יש לקחת בחשבון אלרגיה מחלה,רגישות לאספירין או חומרים השייכים למשפחת האספירין.
    2.תמיד קיימת אפשרות של הריון צעיר (פחות מ-10 ימים,שלא מתבטא עדיין בפעילות ביטה
    3.אפשרות זו פחות סבירה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו