בדיקת קולסקופיה בהריון מוקדם מאוד

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• בדיקת קולסקופיה בהריון מוקדם מאוד
    noa
    30/12/2012

שלום, מנסה כשנה וחצי להכנס להריון, אנחנו מהלא מוסברים. עשיתי גם צילום רחם וגם היסטרוסקופיה שהיו תקינים לחלוטין. יש לי הכתמות לפני מחזור והפעם ההכתמות הגיעו מוקדם במיוחד ! כבר מה-24.12 הם התחיל ואת המחזור אני אמורה לקבל בערך ב-10.1. אני ל איודעת ממה זה נובע והרופא שלח אותי לבדיקת קולוסקופיה בניסיון לברר. בכל מקרה, לאחר חמישה טיפול הזרעות לקחנו הפסקה מהטיפולים וניסינו באופן טיבעי ואם זה לא ילך אנחנו עוברים ל-IVF.
    אז במקרה שכן נקלטתי החודש, מתוך נקודת הנחה שההריון צעיר, האם זה בסדר, מומלץ או לא מומלץ לבצע קולוסקופיה??
    האם זה גם בסדר לבצע את הבדיקה כשיש הכתמות??
    אודה לעזרתכם המקצעוית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מקפיצה..

noa
    30/12/2012

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בדיקת קולסקופיה בהריון מוקדם מאוד - תגובה

פרופ' שלמה משיח
    30/12/2012

קולפוסקופיה היא הסתכלות בהגדלה על צואר הרחם. זו אינה בדיקה פלשנית ומכאן שאינה מזיקה להריון.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו