רירית

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• רירית
    רויטל
    01/01/2013

יש לי שאלה וברור לי שהיא היפותטית, אבל... אני עוברת הפריות וטרם נקלט לאחר מחזור 5. כל פעם אחרי ההחזרה אני מקבלת את המחזור בדיוק 10 ימים לאחר מכן. האנדומטרין אינו מתאים ורציתי לדעת האם יכול להיות שלו הייתי מקבלת תמיכה אחרת אזי ניתן לפתור את בעית ההשתרשות ? אציין שכל הפרופיל שלי תקין, הורמונים, הזרע של בעלי, הביוץ שלי בזמן גם ללא טיפולים ועוד. וכן.. אני בת 40 ויש לי תינוק בן שנה וחודשיים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רירית

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רירית - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    01/01/2013

רויטל שלום
    אינני מאמין שאי כניסתך להריון קשורה לסוג הטיפול התמיכתי שאת מקבלת ,יחד עם זאת יתכן שיש מקום לשקול להביר אותו,בהיותך בת 40 סיכויי הכניסה להריון בכל מחזור טיפולי אינן עולים על 15% ,וצריך לבחון את השאלה בזוית רחבה יותר הלוקחת בחשבון את הבירור שעברת ,ואת נתוני מעבדת ה-IVF ביחס לאיכות העוברים שלך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על תשובתך

רויטל
    01/01/2013

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו