הצלחה

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• הצלחה
    מאיה
    16/05/2007

אני בת 44 אני במחזור הפרייה ה 12 אני אחרי 9 ימים של החזרה הוחזר לי עובר4 תאים הרופא אמר לי שהוא טוב מה סיכויי ההצלחה שלי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הצלחה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• למלי היקרה:

פרופ' שחר קול
    16/05/2007

הסיכוי להריון (המסתיים בלידה של ילד בריא) בגיל 44 נאמד באחוזים בודדים.
    לצערנו, זה נכון גם אם מחזירים לרחם עוברים הנראים מורפולוגית טוב.
    בכל מקרה, לא נותר לך אלא להמתין ימים ספורים לבדיקת הריון.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ילד בריא

ביבי
    06/10/2009

ענית פעם בעמוד 777 שללדת ילד בריא בגיל 44 זה נדיר מה הכוונה ?ואים כך הסטטיסטיקה אז למה לנסות?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

פרופ' שחר קול
    07/10/2009

לפי המאמרים השונים הסיכוי עומד על 0% (סיכום של בי"ח אסף הרופא) לאחוזים בודדים (סיכום של יחידת IVF , קורנל, ניו-יורק).
    למה לנסות? שאלה טובה, שכל מטופלת עונה עליה בצורה שונה, אישית, לפי השקפת עולמה ואישיותה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גונלפ

ביבי
    07/10/2009

קשה להרים ידיים!נראה לך שלהמשיך ממחר עים גונלפ או שזה לריק?וישר ל ivf?ואם כן יאשרו לי בכללית?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו