מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- עזרה מיואשתשי02/01/2013
בת 32 לאחר 14 החזרות ללא קליטה אפילו פעם אחת, כלומר כל הזמן אחרי החזרה הבטא שלילית. ללא בעיית זרע. עוברים יפים.
סבלתי מאנדומטריוזיס, עברתי ניתוח אשר בו הוציאו לי חצוצרה.
עכשיו הכל תקין. ועדיין 2 החזרות אחרי נכשלו.
אז למה לא מצליח , אני לא יודעת מה לעשות.......
עזרה.....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
עזרה מיואשת - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי03/01/2013שי שלום,אל תתיאשי היות ועצם נקיטת העמדה בדבר החצורות שלך יש משום התקדמות לקראת המטרה,למרות זאת יש להשלים בירור כוללני הדומה במהותו לטיפול הנעשה במקרים של הפלות חוזרות,כולל בירור קרישיות,היסטרוסקופיה,בירור זיהומי,בירור הלוספרם של הזרעו,וכד.. הייתי בהחלט מבצע פיפל,השראת ביוץ בפרוטוקול מתאים לגיל,לתגובה השחלתית,ולרקע ההורמונלי,הייתי משתדל לגרום להיווצרותו של פנל רחב של עוברים כדי לנצל זאת לשתי החזרות כולל אפשרות של החזרת בלסטוציסטים,וכמובן תמיכה הורמונלית מסיבית לאחר ההחזרות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעזרה מיואשת
שי03/01/2013תודה רבה על המענה.
אני אציין כי עברתי הרבה מבחינת טיפולי הפוריות ומבחינת הבירורים :
בירור קרישיות- יצא תקין.
היסטרוסקופיה-תקין.
ניסיון החזרה לאחר פיפל .
שתי החזרות של עוברים פעם אחת טריים ולאחר מכן בלוציסטים.
בדיקת קריאוטיפ לי ולבעלי - תקינות.
האם הכוונה בהשראת ביוץ לדקאפפטיל כי גם את זה עברתי ואם לא אז למה הכוונה?
למה הכוונה בתמיכה הורמונלית מסיבית?
ניסיתי כמעט כל תמיכה אפשרית כמו 3 אנדומטרין או 9 אוטרגוסטן או מדבקת אוורל 100, או קרינון פעמיים ביום. (ואם זה היה החזרת מוקפאים אז פרוגינובה או אסטרופם)
הגבתי לטיפול ההורמונלי טוב ומ-6 שאיבות החזירו לי כ-30 עוברים בכ-14 החזרות.
ולהוסיף את הניתוח הקשה שעברתי להסרת נגעים של אנדומטריוזיס והוצאת חצוצרה עכשיו תודה לאל האזור נקי וללא הידבקויות.
אבל אני מיואשת אני באמת לא יודעת מה לעשות ........
בבקשה עזרה , כל עזרה באשר היא תתקבל בברכה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
עזרה מיואשת - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי04/01/2013שי שלום ,אכן ביצעת הכל ואני רוצה לעודד אותך להמשיך ,ואני משוכנע שהדבר התרחש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)