בבקשה אני לא מרגישה כלום

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• בבקשה אני לא מרגישה כלום
    נועה
    03/01/2013

הבטא 2520 אני ב-11/12 היתה החזרה אך זה יכול להיות עם אני בהריון לפי הבטא שאני לא מרגישה כלום רק קצת התכוצוית ברחם ודיקור בטבור ומעט רגישות בשדיים !לא בחילות לא סחרחורות אציין שאני טיפוס מאוד היפרקטיבי ואני ממשיכה לעשות הכל כמו לפני הליכות עובדת לא בישיבה רק כמובן לא מרימה כבד יכול להיות שאני לא בהריון?? ב14/01 יש לי אולטרא אבל עד אז אני אשתגע סליחה שאני ככה משתפת אותכם !אני בחרדות זה הריון אחרי 22 שנים! תודה רבה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בבקשה אני לא מרגישה כלום

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מקפיצה

נועה
    03/01/2013

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מקפיצה

נועה
    03/01/2013

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בבקשה אני לא מרגישה כלום - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    03/01/2013

שלום,מזל טוב לרגל ההריון המבורך לאחר 22 שנים,כל התחושות שאת מרגישה בהחלט אפשריות בהריון תקין ,כולנו תקווה שבתאריך ה14/1 בשבוע הריון 6+ יודגם דופק עוברי והריון תוך רחמי תקין לחלוטין עד אז בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה פרופ' אשכנזי

נועה
    04/01/2013

בע"ה תודה על הכל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו