הפריה חוץ גופית.. פעם ראשונה

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• הפריה חוץ גופית.. פעם ראשונה
    לולה 26
    05/01/2013

שלום רב...
    יש לי שאלה בקשר להפריה חוץ גופית.. מתי מתחילים בתרופות ובזריקות.. באיזה ימים של המחזור.. הרופא שלי נתן לי כמה תרופות וזריקות ואמר לי לדבר עם האחיות ברגע שאני מקבלת מחזור.. והיום אני אקבל מחזור.. דיברתי עם האחיות ביום חמישי ולא עזרו לי בכלל אחת אמרה לי מתחילים בדקפפטיל מהיום הראשון של המחזור ואחת אמרה שמתחילים ביום ה 21 למחזור.. שיגעו אותי ושביקשתי לדבר עם הרופא שלי לא היה זמין.. אני לא רוצה לפספס.. מה אני צריכה לעשותאם אני מקבלת היום מחזור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• המשך

לולה 26
    05/01/2013

רוצה לציין שאני באיחור במחזור כבר 14 ימים.. וכשדיברתי עם האחות שאלתי אותה אם אני צריכה לקחת כדורים שמקדמים מחזור היא אמרה שלא אנחנו צריכים להמתין למחזור עד שיגיע...
    אתרופות והזריקות שהרופא נתן לי הם
    דיקפפטיל 0.1 _ מ=28
    אינדומטרין 100 _ מ=30
    כדורי פרוברה _מ=30
    גונל אפ 900 _מ=2
    אוויטריל 250 _מ=3
    תדריכו אותי בבקשה באיזה ימים אני צריכה לקחת כל תרופה.. ואם אני מקבלת היום איזה זריקות או תרופות אני צריכה לקחת.. לא רוצה לפספס החודש בבקשה
    ותודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

i/m
    05/01/2013

דנה שלום ממה שאני עברתי מתחילים להזריק מהיום השלישי של המחזור, אבל יש לעשות בדיקת דם לפני כן,,, את צריכה להתיעץ עם הרופא שלך או עם האחות במקום בו את מבצעת את ההפריה החוץ גופית....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הפריה חוץ גופית.. פעם ראשונה - תגובה

פרופ` דוד בידר
    05/01/2013

יש פרוטוקול ארוך וקצר.
    זה לא משנה אם את מקבלת היום.
    מחר תדברי עם הרופא המטפל שיסביר לך התוכנית בה בחר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו