מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- אזוספרמיהלולי06/01/2013
היי רשמת שיש לבעלי אזוספרמיה מה זאת אומרת עם זה על רקע חסימתי?!איך בודקים את זה ואיך אפשר לטפל?
והאם זה לא קשור אחד לשני שלאבא שלו הייתה את אותה בעיה והוא עבר ניתוח והביא 3 ילדים? ולאח שלו טין בעיה והביא שלוש בנות???
שוב תודה על הכל!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אזוספרמיה - תגובה
פרופ' שלמה משיח06/01/2013לא שלחת בדיקת זרע מפורטת. מעצם ההצעה לבעלך לעבור ניתוח לשאיבת זרעונים,ף הבינותי שאין לו זרע בזרימה-מצב המכונה אזוספרמיה. באשר לחסימתי או לא, זה תפקידו של מומחה הפוריות-המטפל-לאבחן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחסימה
לולי06/01/2013ואם במידה וזה לא חסימתי?? אז מה זה אומר???
אני כבר שולחת לך בדיקת זרע שתגיד לי מה הבעיה בדיוק...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
חסימה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי07/01/2013שלום לולי
על מנת להגדיר את סוג האזוספרמיה(חוסר זרע בנוזל הזרע) שיש לבעלך,עליו לבצע מספר בדיקות ,בין היתר
1.פרופיל הורמונלי
2. סונר אשכים להערכת מצב האשכים ואברי שק האשכים
3.קריוטיפ-וחוסרים לכרומוזום Y
במידה ותעלה האפשרות של בעיה חסימתית כדאי יהייה לבצע
1.בדיקה לציסטיק פיברוסיס
2.סמנים בזרע לקביעת גובה החסימה
את הבירור יש לבצע בניצוחו של מומחה פריון על מנת להציע לכם את הפתרון האופטימלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקות
לולי07/01/2013ואת כל הבדיקות שרשמת לי לבצע איפה אני עושה אותם? כי יש לי הפניה לבריאות האישה ב 10.1 יביאו לו את זה שם או צריך לבוא עם התוצאות כבר באותו יום?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
בדיקות - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי10/01/2013הערכתי שיפנו אותך לבדיקות האלו ע״י אחד מרופאי הפריון במרכז לבריאות האישה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)