טיפול פרוטוקול ארוך

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• טיפול פרוטוקול ארוך
    שקד
    06/01/2013

הי בת 32, אני באמצע סופו של הפרוטוקול הארוך, אני כבר אחרי 3 שבועות דקפטיל אחרי 600 פיוריגון ואחרי 3 ימים אחרונים של 2.5 מונוגן.
    עדיין ברמת האולטסאונד(כי טרם התקבלו תוצאות בדיקות הדם) הרירית 10 אבל הזקיקים יחסית קטנים כלומר יש \רק שניים "הכי" גדולים 13,14 והשאר סביב ה10-11.
    מה זה אומר שהזקיקים לא מבשילים ?ממה זה נובע?
    לפני כשנתיים בIVF ראשון פרוטוקול ארוך גם כן, נשאבו לי 14 ביציות!
    מה זה אומר שעכעשיו יש מעט ועדין קטנים?עדיין יש סיכוי שאם ממשיכים הם גדלים??

אני בלחץ ולא רוצה להכשיל את הטיפול?אני מאוד עצבנית בלי קשר לטיפול האם זה קשור לזה שהתתפתחות איטית?

לפני שלושה ימים האסטרידול היה 616(לפני התחלת המונוגון ) אז אני מניחה שעכשיו הוא קפץ מעלה...
    אנא עזרתכם...

כמה ימים בדכ סהכ לוקחים הורמונים בפרוטוןקול ארוך כי אני סהכ כאמור אחרי 7 ימים הורמונים 4 ימי פיורוגון 150(סהכ 600) ועוד שלושה ימים של 2.5 מונוגון.

האם ניתן להמשיך לקחתם?

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טיפול פרוטוקול ארוך

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טיפול פרוטוקול ארוך - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    06/01/2013

ליאת שלום,התגובה השחלתית שלך לטיפול תקינה לחלוטין ,ובכל מקרה עדיף שתגובתך תהייה מבוקרת והדרגתית על פני תגובה מהירה,הערכתי שהטייפול שלך ימשיך עוד מספר ימים תוך איזון בין מינון התרופות שאת נוטלת לתגובה השחלתית שלך,ונראה שאת בדרך הנכונה -בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו